İŞKUR-KOSGEB işbirliği ile girişimcilik eğitimi verilecek

Türkiye Çalışma ve İş Kurumu Çerkezköy Şube Müdürü Ercan Sözen, KOSGEB ile birlikte ‘Girişimcilik Eğitimi’ düzenleyeceklerini açıkladı. Bir ay sürecek olan kursun 20 Nisan’da

Çerkezköy 11.04.2012 18:53:00 0
İŞKUR-KOSGEB işbirliği ile girişimcilik eğitimi verilecek

Türkiye Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) Çerkezköy Şube Müdürü Ercan Sözen, girişimcilik eğitimi düzenleyeceklerini açıkladı.

 

KAYITLI İŞSİZ OLMALARI GEREKİYOR

 

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) ve Türkiye Çalışma ve İş Kurumu Çerkezköy Hizmet Merkezi işbirliğinde Çerkezköy’de ‘Girişimcilik Eğitimi’ düzenleneceğini belirten İŞKUR Çerkezköy Şube Müdürü Ercan Sözen, düzenlenecek olan eğitimin 20 Nisan’da başlayıp 21 Mayıs’ta sona ereceğini ifade etti.

 

BİR AY SÜRECEK

 

Bir ay sürecek olan girişimcilik eğitimine katılmak isteyenlerin kuruma kayıtlı işsiz olmaları gerektiğini söyleyen Ercan Sözen, eğitime katılmak isteyenlerin ayrıca 18 yaşını tamamlamış olmaları gerektiğini ifade etti. Ercan Sözen, İŞKUR’un daha önce düzenlediği girişimcilik eğitimlerine katılmış olanların bu programa katılamayacağını belirtti.

 

16 NİSAN’DA ÇTSO’DA HAZIR BULUNMALARINI İSTEDİ

 

Girişimcilik eğitimlerine katılmak isteyenlerin nüfus cüzdanı ile birlikte 16 Nisan Pazartesi günü saat 10.00’da Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nda hazır bulunmaları gerektiğini söyleyen İŞKUR Çerkezköy Şube Müdürü Ercan Sözen, “Girişimcilik Eğitim Programı ile ilgili daha geniş bilgi almak isteyenler şubemize şahsen müracaat edebilirler. Ya da şubemizi telefonla arayarak bilgi alabilirler” dedi.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ
  


0282 726 91 91
0282 747 65 10