Emniyet teşkilatı, polis balosunda bir araya geldi

Polis Teşkilatı’nın 167’nci yıl dönümü dolayısı ile önceki gün Çerkezköy Polis Evi’nde ilçe Emniyet Müdürlüğü tarafından polis memurları için bir yemek tertip edildi. Kap

Çerkezköy 13.04.2012 10:47:00 0
Emniyet teşkilatı, polis balosunda bir araya geldi

Türk Polis Teşkilatı’nın 167’nci kuruluş yıldönümü dolayısıyla önceki gün Çerkezköy Polis Evi’nde Polis Bayramı Balosu düzenlendi.

 

BAŞKAN MANDALI KATILAMADI

 

Saat 20.00’da Polis Evi’nde Polis Bayramı kapsamında yemek düzenlendi. İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Kapaklı Belediyesi’nin katkıları ile düzenlenen yemekte ev sahipliği yapan İlçe Emniyet Müdürü Kadir Yırtar ve eşi Aysun Yırtar yemeğe katılan misafirlerle, polis memurları ve eşleri ile tek tek sohbet etti. Çerkezköy’ün sevilen seslerinden Solist Musti’nin şarkıları eşliğinde katılımcıların keyifli anlar yaşadığı yemeğe, aynı saatlerde Çorlu’da mahkemesi olan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı katılamadı.

 

AİLE ORTAMINDA OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM

 

Yemekte Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı İrfan Demir, Polis Teşkilatı’nın 167’nci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla İlçe Emniyet Müdürü Kadir Yırtar’a çiçek takdim etti. Büyük bir aile ortamının içinde emniyet mensuplarının arasında bulunmaktan gurur duyduğunu ifade eden İrfan Demir, “Bizlerin, ailemizin ve çocuklarımızın korunması için var gücünüzle çalışıyorsunuz. Başta İlçe Emniyet Müdürümüz Kadir Yırtar olmak üzere tüm emniyet teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Allah çalışmalarınızda yar ve yardımcınız olsun” dedi.

 

POLİSLER AİLELERİ İLE BİRLİKTE KATILDI

 

Polis Evi’nde düzenlenen yemeğe İlçe Emniyet Müdürü Kadir Yırtar ve eşi Aysun Yırtar’ın yanı sıra, Kapaklı Belediye Başkan Yardımcıları İrfan Demir, Mustafa Serat, Aziz Özkan, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Rüştü Eryılmaz, Emniyet Hizmetleri Derneği Başkanı Süleyman Ece, Emniyet Hizmetleri Derneği Yönetim Kurulu üyesi Nusret Atik, Emniyet Amiri Sedat Kayrak, Komiser Halis Sarıyıldız, Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amiri Necmi Arpacı, Komiser Yardımcıları Faruk Pala, Barış Gökçearslan, Çerkezköy Güreşler Ağası Mesut İşlek, polis memurları ve aileleri katıldı. 

 

Haber / Ahmet KARDEŞ
  


0282 726 91 91
0282 747 65 10