Kapaklı’da ‘ilçe’ heyecanı

Kısa bir süre önce belediyenin ve gönüllülerin girişimi ile oluşturulan Kapaklı İlçe Platformu, Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın Tekirdağ’a gelişine saatler kala beldede hummalı çalışm

Çerkezköy 13.04.2012 10:51:00 0
Kapaklı’da ‘ilçe’ heyecanı

Kısa bir süre önce belediyenin ve gönüllülerin girişimi ile oluşturulan Kapaklı İlçe Platformu, Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın Tekirdağ’a gelişine saatler kala beldede hummalı çalışmalarını sürdürüyor.

 

PAKET VE PANKARTLARLA SÜSLENDİ

 

Birkaç gün önce de Kapaklı’nın ilçe olma isteğini anlatan ve Kapaklı’yı tanıtan bir mektup yazarak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a ulaştırılmak üzere Ankara’ya ulaştıran Kapaklı İlçe Platformu, Kapaklı’nın girişindeki iki köprüyü çift yönlü Kapaklı’nın ilçe olma isteğini anlatan afiş ve pankartlarla donattı. Tüm Kapaklı, “İlçe Olmanın Işığı Hepimize Yeter, Kapaklı İlçe Oluyor, Adaylığa Değil İlçe Olmaya Hazırız, Kapaklı Karanlıktan Kurtuluyor, Kimsesizlerin Kimisin İlçeliği Verirsin, Kasaba Olarak Kalan Kapaklı’da Değil İlçe Olarak Parlayan Kapaklı’da Yaşamak İstiyoruz, Tekirdağ’da Tabular Yıkılıyor, Hizmeti Şubeleriyle Değil Kurumlarıyla Bekliyoruz” yazılı afiş ve pankartlarla adeta gelin gibi süslendi.

 

ARAÇLAR DA SÜSLENDİ

 

Görsel fotoğraflarla süslenen iki araç da Kapaklı’da sesli duyuru yapıyor. Araçlar, Kapaklı’yı baştan sona dolaşarak, Kapaklı’nın ilçe olmayı hak ettiğini vatandaşlara anlatıyor ve vatandaşları 15 Nisan’da Tekirdağ’da Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ı hep birlikte karşılamaya ve orada ‘Kapaklı’nın ilçe olma isteğini’ milyonlarla birlikte haykırmaya çağırıyor.

 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

  


0282 726 91 91
0282 747 65 10