CHP’liler kahvaltıda bir araya geldi

22 Nisan’da yapılacak olan CHP Çerkezköy İlçe Kongresi öncesi, partililer, İlçe Başkan Adayı Metin Dönmez’in ev sahipliğinde düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. Çok sayıda partilinin katı

Çerkezköy 15.04.2012 23:41:00 0
CHP’liler kahvaltıda bir araya geldi

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Kongresine sayılı günler kala partililer, CHP İlçe Başkan Adayı Metin Dönmez’in ev sahipliğinde düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.

 

AMAÇ HEM TANIŞMA HEM KAYNAŞMA

 

Dün saat 10.30’da Turkuaz Restaurant’ta düzenlenen kahvaltıya CHP Saray İlçe Başkanı Ali Osman Yaşar, İl Genel Meclis Üyeleri Sami İkizler, Zeki Gürcün, CHP Kapaklı Belde Başkanı Kenan Seçkin, partililer ve delegeler katılırken, Metin Dönmez tüm davetlileri kapıda karşıladı. Kahvaltıda kısa bir konuşma yapan CHP Çerkezköy İlçe Başkan Adayı Metin Dönmez, kahvaltıya katılan herkese teşekkür etti. Hem kaynaşmak hem de birbirini tanımayan partililerin birbirini tanımasını sağlamak amacıyla bu kahvaltıyı organize ettiklerini belirten Dönmez, tüm partilileri 22 Nisan Pazar günü yapılacak olan kongreye katılmaya çağırdı. Kahvaltının ardından partililer birbirleri ile sohbet etme imkanı buldu.

 

Haber / Cem BÜLBÜL
  


0282 726 91 91
0282 747 65 10