Başbakan Erdoğan’dan Belediyeye ziyaret

AK Parti İl Kongresi’ne katılmak, toplu açılış yapmak ve TOKİ’nin yaptırdığı konutların anahtar teslimini yapmak için Tekirdağ’a gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Tekirdağ Belediyesi&

Tekirdağ 16.04.2012 19:35:00 0
Başbakan Erdoğan’dan Belediyeye ziyaret

AK Parti İl Kongresi’ne katılmak, toplu açılış yapmak ve TOKİ’nin yaptırdığı konutların anahtar teslimini yapmak için Tekirdağ’a gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Tekirdağ Belediyesi’ni ziyaret etti.

 

ŞEREF DEFTERİNİ İMZALADI

 

CHP’li Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve beraberindekileri, eşi Münevver Dalgıç, Belediye Başkan Yardımcıları Rüya Yılmaz ve Sinan Çetiz ile birlikte karşıladı. Ziyarette Başkan Dalgıç, belediye çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi. Tekirdağ Valisi Zübeyir Kemelek ve eşi Zehra Kemelek ile Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, Makedonya Devlet Bakanı Hadi Nezir, Tekirdağ Milletvekilleri Ziyeaddin Akbulut, Özlem Yemişçi ile İstanbul Milletvekillerinin de eşlik ettiği ziyarette Başbakan Tayyip Erdoğan şeref defterini imzaladı. Ziyaretten onur duyduğunu ifade eden Başkan Dalgıç ziyaretin anısına Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a hediye verdi.
  


0282 726 91 91
0282 747 65 10