Tatlı Kardeşler’den engellilere organizasyon indirimi

Çerkezköy ve Beldeleri Esnaf ve Çalışanları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Çerkezköy ve Beldeleri Bakkallar ve Kahveciler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı ve aynı zamanda Tatl

Çerkezköy 16.04.2012 19:58:00 0
Tatlı Kardeşler’den engellilere organizasyon indirimi

Çerkezköy ve Beldeleri Esnaf ve Çalışanları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Çerkezköy ve Beldeleri Bakkallar ve Kahveciler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı ve aynı zamanda Tatlı Kardeşler Organizasyon sahibi Kenan Tatlı, organizasyon işlerinde Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi üyelerine indirim sağlayacaklarını söyledi.

 

“KENDİMİZE DAHA ÇOK ŞEVK GELİYOR”

 

Dün saat 11.00’da Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesini ziyaret eden Kenan Tatlı, Dernek Başkanı Hayrettin Çetinkaya ile engelliler ve ailelerine yapacakları organizasyon indirimleri ile karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. Kenan Tatlı’nın kendi özverisi ile dernek ve dernek üyelerine özel bir uygulama başlattığını ifade eden Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya “Böyle yardımlar bize geldiği zaman çok mutlu oluyoruz. Kendimize daha çok şevk geliyor. Yaptıklarımızın kamuoyunda takdir gördüğünü ve bunun meyvesini de engelli ve yakınlarının bir kez daha gördüğünü kanıtlamış oluyoruz” dedi.

 

ENGELLİLERE YÜZDE 50 İNDİRİM

 

Organizasyon işi de yaptığını ifade eden Çerkezköy ve Beldeleri Esnaf ve Çalışanları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Çerkezköy ve Beldeleri Bakkallar ve Kahveciler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Kenan Tatlı “Organizasyon işlerinde masa, sandalye, projektör, seyyar kablo, orkestra, kamera, aydınlatma sistemleri kiralıyoruz. Bu organizasyon işlemlerinde Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi üyelerine özel imkan sağlayacağız. Yapılan tüm organizasyonlarda ailelere yüzde 25, engellilere ise 50 indirim yapacağız” dedi.

 

PLASTİK KAPAK TOPLAMAYA ÇAĞIRDI

 

Plastik kapak toplama kampanyasına bütün gönüllülerin iştirak etmesini istediğini ifade eden Tatlı “Plastik kapak konusunda mahalle bakkalları, marketler, kahveler, lokantalar ve restaurant sahipleri müşterine ikram ettikleri su şişelerinin kapaklarını toplayıp poşet yada koli şeklinde doldurarak derneğe bırakabilirler. Ayrıca topladıkları kapakları derneği arayarak yetkili arkadaşa da teslim edebilirler. Her bir kapak çevreye çöp olarak gitmektense, biriktirilerek engelli arkadaşlara hazine olarak geri dönüşümü sağlanabilir” dedi.

 

ÜYELERİ TOPLANTIYA DAVET ETTİ

 

Çerkezköy Belediye Nikah Salonu’nda 17 Nisan Salı günü 13.00-15.00 saatleri arasında bütün engellileri kapsayacak bilgilendirme toplantısı yapacaklarını ifade eden Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Başkanı Hayrettin Çetinkaya “Gerçekleştireceğimiz toplantıda kermes, sakatlar haftasında yapılacak faaliyetler, Çerkezköy Engelliler Meclisinin yaptığı mektup yarışması, genel sağlık sigortası, ağız ve diş sağlığı, internet ve digitürk indirimleri, evde bakım,  2012 Özürlü Memur Seçme Sınavı, Engelliler Eğitim, Öğretim ve Üretim evi projesi ile ilgili son gelişmelerden bahsedeceğiz. Tüm üyelerimizi gerçekleştireceğimiz toplantıya bekliyoruz” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10