Hafriyatçılar ve Motorlu Taşıyıcılar kooperatif kurdu

Trakya Hafriyatçılar ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi 12 ortakla Cemal Avcı başkanlığında kuruldu.

Çerkezköy 18.04.2012 21:24:00 0
Hafriyatçılar ve Motorlu Taşıyıcılar kooperatif kurdu

Trakya Hafriyatçılar ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi 12 ortakla Cemal Avcı başkanlığında kuruldu.

 

“12 ORTAK İLE KURDUK”

 

Önceki akşam saat 19.00’da kurucu ortaklarla basın toplantısı düzenleyen Trakya Hafriyatçılar ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Cemal Avcı kooperatifin çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Çerkezköy’de yeni bir oluşum olduklarını ifade eden Avcı “3 hafta önce HASCEM Mühendislik, Özergin İnşaat Hafriyat, Hacıoğlu Yapı, Asri İnşaat, Kartal Hafriyat, Orak Hafriyat, Yılmazlar İnşaat, Buksu Hafriyat, Doğan Hafriyat, Kar Nakliyat, Piramit Hafriyat ve İbrahim Hafriyat’ın da aralarında bulunduğu 12 ortak ile kooperatifimizi kurduk” dedi. 

 

“EKİPMAN SIKINTIMIZ BULUNMUYOR”

 

Kişisel olarak faaliyetlerinin zayıf kaldığından dolayı güç birliği ile kooperatif kurduklarını söyleyen Avcı “Kooperatifimizin Başkan Yardımcılığını Süleyman Ergin, Muhasipliğini ise Oktay Hacıoğlu yapacak. Amacımız bir arada birlik olup, ezilmeyerek ekmeğimizi kazanmaktır. Hiçbir ekipman sıkıntımız bulunmuyor. Böyle bir oluşuma girdik. İnşallah hepimiz için hayırlısı olur” dedi.

 

“ÜYE OLMAK İSTEYEN HERKESE KAPIMIZ AÇIKTIR”

 

En büyük sorunlarının döküm yeri olduğunu ifade eden Avcı “Hafriyatçılar olarak en büyük sıkıntılarımızın arasında döküm yerleri yer alıyor. Kooperatif olarak Belediye Başkanlarımıza yapacağımız ziyaretlerde bu sıkıntımızı dile getirip, kapı kapı dolaşıp döküm yeri talebinde bulunacağız. Kriterlere uygun olan ve üye olmak isteyen herkese kapımız açıktır. Merkezimiz ise BSH Yolu üzerindeki hemzemin geçit yanında olacak. Şuan zemin hazırlığımız devam ediyor. Kooperatifimizin kurulmasında ilgi ve alaka gösteren Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Kooperatif Genel Müdürlüğüne çok teşekkür ediyoruz” dedi. Toplantının ardından kooperatif ortakları Şanlıurfa Lokantası’nda hep birlikte yemek yedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA
  


0282 726 91 91
0282 747 65 10