Belediyeyi çocuklar yönetti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, bir süreliğine koltuğunu Mehmet Elfide Erdegül İlköğretim Okulu 8/C sınıfı öğrencisi Ca

Çerkezköy 20.04.2012 19:52:00 0
Belediyeyi çocuklar yönetti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Kapaklı belediye Başkanı İrfan Mandalı, bir süreliğine koltuğunu Mehmet Elfide Erdegül İlköğretim Okulu 8/C sınıfı öğrencisi Cansu Sinem Dursun’a devretti.

 

BİRİM AMİRLERİNİ MAKAMINA ÇAĞIRDI

 

Başkanlık koltuğuna oturan Dursun, belediyedeki bütün birim amirlerini telefonla arayarak başkanlık makamına çağırdı. Birim amirlerini tek tek tanıyan Cansu Sinem Dursun belediyenin çalışmaları hakkında da birim amirlerinden bilgiler aldı. Makam değişikliğinden sonra konuşan Belediye Başkanı İrfan Mandalı “Makam değişikliği yaptığımız öğrencilerimiz buradaki çalışma şartlarını bir nebzede olsa yakından tanıma fırsatı buldular. Şu an bizler burada yöneticiyiz ama gelecekte bu çocuklarımız yönetici konumuna geçecekler. Dünyada bir tek bizde çocuk bayramı var. Biz de bunu, çocuklara armağan eden Atatürk’e borçluyuz. Atatürk Cumhuriyeti nasıl çocuklara emanet ettiyse biz de zamanı geldiğinde makamı bugünün çocuklarına emanet edeceğiz” dedi.

 

KOLTUKLARI DEVRALDILAR

 

Mehmet Elfide Erdegül İlköğretim Okulu öğrencileri İrem Hozer, Beytullah Ayan, Furkan Coşkun, Sıla Kurt, Hicra Ünal, Ayşe Kevberarslan, Gökay Atmaca, İrem Batun, Büşra Tezer, Mertcan Ergün, İrem Kömürlü, Esin Koyuncu ve Oğulcan Güler de belediye başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin koltuklarını devraldı. Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, belediyeye gelen öğrencilere çeşitli hediyeler sundu.

 

Haber / Sevim BOZKURT

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10