“Zilli eğitime geçilsin”

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Çerkezköy'ü, dün bir saatliğine çocuklar yönetti. Bu bağlamda Çerkezköy Kaymakamlığı makamına oturan 75.Yıl İlköğretim Oku

Çerkezköy 20.04.2012 20:10:00 0
“Zilli eğitime geçilsin”
75.Yıl İlköğretim Okulu 4/A sınıfı öğrencilerinden Melissa Tuğba Keskin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında temsili olarak Çerkezköy Kaymakamlığı koltuğuna oturdu.
BAYHAN’IN KOLTUĞUNA KESKİN OTURDU
75.Yıl İlköğretim Okulu 4/A sınıfı öğrencilerinden Melissa Tuğba Keskin, 4/B sınıfı öğrencilerinden Atakan Göl, 4/C sınıfı öğrencilerinden Beyza Gül Çakan öğretmenleri Serap Ak ile birlikte Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan’ı dün saat 10.00’da makamında ziyaret etti. Ayhan Bayhan misafirlerini tek tek karşılarken, öğrenciler Kaymakam Bayhan’a çiçek sundu. Sonrasında da Ayhan Bayhan koltuğunu Melissa Tuğba Keskin’e devretti.
ZİLLİ EĞİTİME GEÇİLMESİNİ TALEP ETTİ
Koltuğa oturur oturmaz Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nü arayan Keskin, okullarda müzik sınıfı istedi. İlçe Milli Eğitim Müdürüne zilli eğitime geçilmesi yönünde talimat veren minik Kaymakam Keskin “Son dönemlerde öğrenci ve velilerden zilli eğitime karşı şikayet var. Öğrenciler zilsiz eğitime alışamadılar ve derslere girmekte zorlanıyor” dedi.
“ÇUKURLARIN KAPATILMASINI İSTİYORUM”
Daha sonra Çerkezköy Belediye Başkanlığını arayan Kaymakam Keskin, Belediye Başkanı Ali Ertem ile görüştü. Ali Ertem’den yollardaki çukurların giderilmesini isteyen Kaymakam Keskin “Çerkezköy Belediye Başkanlığı Fen İşleri Müdürlüğünün özellikle okul yollarında bulunan çukurları kapatmasını istiyorum. Yaya olarak okula giden öğrenciler yağmur yağdığı zaman araçların çukurlardan geçmesi sonucu ıslanıyorlar. Bu konu hakkında ne gerekiyorsa yapmanızı istiyorum” dedi. Bunun üzerine Ali Ertem de bu konuda gerekeni yapacaklarını söyledi. 
KOLTUĞU BAYHAN’A DEVRETTİ
Her iki birimden de olumlu yanıt alan Melissa Tuğba Keskin, son olarak Orman İşletme Müdürlüğü yetkililerini arayarak, Çerkezköy’de son dönemlerde ne gibi ağaçlandırma çalışmaları yapıldığına ilişkin bilgiler aldı. Yarım saat boyunca Çerkezköy’ü yöneten Kaymakam Melisa Tuğba Keskin,daha sonra koltuğu yeniden Kaymakam Ayhan Bayhan’a devretti. Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan, öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Haber / Faik Onur KAYA 


0282 726 91 91
0282 747 65 10