Kızılpınar cazibe merkezi haline geliyor

Arvas Unlu Mamulleri Kızılpınar Beldesi Güzeltepe Mahallesi Terzi Caddesi’ndeki fırınlarına geçtiğimiz gün yapılan açılışla bir yenisini daha ekledi. Yapılan çalışmalarla Kızılpınar&#

Çerkezköy 22.04.2012 21:36:00 0
Kızılpınar cazibe merkezi haline geliyor
Kızılpınar Beldesi Güzeltepe Mahallesi’nde faaliyet gösteren Arvas Unlu Mamuller, geçtiğimiz gün saat 14.00’da aynı cadde üzerinde ikinci fırınlarının açılışını gerçekleştirdi.
İKİNCİ FIRINLARINI AÇTILAR
Açılış töreninde konuşan Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, beldenin her geçen gün daha da gelişerek yatırım için gözde bir yer haline geldiğini ifade etti. Kızılpınar’da birçok işletmenin yatırım yaptığını söyleyen Başkan Faruk Korkmaz, “Gerek yurt içinden gerekse yurt dışından firmalar yatırım için Kızılpınar’ı tercih ediyor. Beldemiz her geçen gün daha da cazibe merkezi haline geliyor” dedi.
İNSANLARIN BAŞARISINDAN RAHATSIZLIK DUYMAYIN
Fırınların sayısının artmasının rekabeti de arttıracağını kaydeden Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, “Rekabetin artması beraberinde kalitenin de artmasına vesile olacaktır. Vatandaşımız daha kaliteli ekmeği daha ucuza yiyebilecektir” diye konuştu. Aynı firma sahibinin ikinci fırınını açmasından bazılarının rahatsızlık duyduğunu kaydeden Korkmaz, “Arkadaşımız gece gündüz çalıştı. Bu fırını açtı. İnsanlar başkalarının malına mülküne göz dikeceğine, o kişi için dua etmeli. Hayırlı işler temennisinde bulunmalı” dedi. Konuşmasının sonunda firma sahibi Cihat Arvas’ı tebrik eden Başkan Korkmaz, yeni açılan fırının hayırlara vesile olmasını temenni etti.
AYNASIDIR İŞİ KİŞİNİN
Kızılpınar Belediyesi’nin yaptığı faaliyetlerden de bahseden Başkan Faruk Korkmaz, ‘Aynasıdır işi kişinin’ diyerek, yapılan yatırımların, belediyenin başarılı çalışmalarından kaynaklandığını ifade etti. Başkan Korkmaz’ın konuşmasının ardından Fatih Sultan Mehmet Camii İmamı Cemal Çifçi eşliğinde açılış için dualar edildi ve kurban kesildi. Fırının açılış törenine Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz’ın yanı sıra, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, AK Parti Kızılpınar Belde Başkanı Kamil Yiğit, Tekirdağ Belediye eski Başkanı Ahmet Aygün, Hayrabolu Belediye eski Başkanı Şener Çelikayar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Haber / Ahmet KARDEŞ       


0282 726 91 91
0282 747 65 10