Öğrencilerin bir yıllık emeği görücüye çıktı

Gülerçin İlköğretim Okulu anasınıfı ve ilköğretim okulu öğrencilerin yıl boyunca yaptığı resimler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla açılan sergi ile görücüye

Çerkezköy 23.04.2012 18:49:00 0
Öğrencilerin bir yıllık emeği görücüye çıktı
Gülerçin İlköğretim Okulu anasınıfı ve ilköğretim okulu öğrencilerin yıl boyunca yaptığı resimler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla açılan sergi ile görücüye çıktı.
BİR YILLIK EMEKLERİ SERGİLENİYOR
Dün saat 14.30’da Çerkezköy Belediye Nikah Salonu’nda gerçekleştirilen sergi açılışına Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Yaşar, Gülerçin İlköğretim Okulu kurucusu Bülent Gülerçin, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Serginin açılışını İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal yaptı. Açılışın ardından davetliler sergiyi gezerek, öğrencilerin yaptığı resim çalışmalarını inceledi. Yaklaşık 90 öğrencinin yıl boyunca okulun atölyesinde hazırladığı resimlerin yer aldığı sergi davetliler tarafından beğeniyle izlendi.
BUGÜN DE AÇIK KALACAK
Açılışın ardından davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu. Nikah Salonu’ndaki 4-14 yaş arası öğrencilerin yaptığı fotoğraflardan oluşan sergi bugün de ziyarete açık olacak. Resimler daha sonra okulun sanat galerisinde sahnelenecek.

Haber / Cem BÜLBÜL 


0282 726 91 91
0282 747 65 10