Miniklerin 23 Nisan coşkusu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Çorlu'da yapılan etkinliklerle kutlandı.

Çorlu 23.04.2012 18:56:00 0
Miniklerin 23 Nisan coşkusu
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Çorlu'da yapılan etkinliklerle kutlandı. 
Atatürk Meydanı'nda bulunan Atatürk Anıtı'nda yapılan törende, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından anıta Kaymakamlık, 5. Kolordu, Belediye Başkanlığı çelenkleri sırasıyla sunuldu. General Basri Saran Stadyumundaki kutlamalar da Çorlu Kaymakamı Ali Dursun, 5. Kolordu Komutanı Korgeneral Nevzat Altıntaş ve Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan’ın halkı ve tören gruplarını selamlaması ile başladı.
ÖĞRENCİLERİN GÖSTERİLERİ BEĞENİ TOPLADI
Günün anlamına ilişkin konuşma yapan Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Bağlar yaptı. Daha sonra okulların, askeri birliklerin ve halk oyunları ekiplerinin seremoni geçişleri yapıldı. Tören sonunda Çorlu'da eğitim öğretim veren ilköğretim okullarının öğrencileri gösteriler düzenledi. 
ÖĞRENCİLERE ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Yapılan törende ayrıca, 23 Nisan Haftası dolayısıyla ilçe genelinde okullar arasından yapılan spor müsabakalarında dereceye giren öğrencilere kupa ve madalyaları verildi. Törene Çorlu Kaymakamı Ali Dursun, CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen, 5. Kolordu Komutanı Korgeneral Nevzat Altıntaş, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Bağlar, Çorlu Emniyet Müdür Yardımcısı Ender Özköslü, Çorlu'da eğitim öğretim veren okulların idareci ve temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.   


0282 726 91 91
0282 747 65 10