Öğrenci velisi 23 Nisan kutlamalarına gölge düşürdü

Çorlu'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları sırasında bir öğrenci velisi öğrencilerin gözünün önünde kameramanı dövdü. Çorlu'da eğitim öğretim veren Ünilever-İ?

Çorlu 24.04.2012 18:55:00 0
Öğrenci velisi 23 Nisan kutlamalarına gölge düşürdü
Çorlu'da General Basri Saran Stadyumu'nda kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın yanı sıra bu yıl okullarda da aynı anda etkinlikler düzenlenerek kutlama yapıldı. Ünilever-İş İlköğretim Okulu'nda öğrenciler tarafından sahnelenen gösteriler sırasında bir öğrenci velisi alkışlamak yerine gösterileri görüntüleyen kameramanı döverek darp etti.
KAMERAMANI DÖVDÜ
Öğrencilerin gösterileri sırasında kameraman Ahmet Y.'ye (29) hakaretler ederek darp eden öğrenci velisi Halil S. (30), diğer öğrencilerin velileri tarafından da büyük tepki gördü.

Diğer veliler ve okul yönetiminin polisten yardım istemesi üzerine olay yerine gelen Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kameraman Ahmet Y. ve kendisini darp eden Halil S.'yi gözaltına aldı. Birbirlerinden devacı ve şikayetçi olduğu öğrenilen şahıslar, Çorlu Devlet Hastanesi'ne götürülerek doktor raporu alındı. Hastane çıkışında görev yapan gazetecilere de saldırgan tavırlar sergileyerek hakaret eden öğrenci velisi Halil S, daha sonra Cumhuriyet Polis Merkezi'ne götürüldü. Öte yandan, Halil S.'nin daha önceden de bir başkasını darp etmesi nedeniyle sabıkasının bulunduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. 


0282 726 91 91
0282 747 65 10