Bırakmış olduğumuz eserler ortada

Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, Endüstri Meslek Lisesi yapım çalışmalarının 5 Mayıs’ta tamamlanacağını ve aynı hafta içerisinde Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim

Çerkezköy 25.04.2012 20:22:00 0
Bırakmış olduğumuz eserler ortada
Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, Endüstri Meslek Lisesi yapım çalışmalarının 5 Mayıs’ta tamamlanacağını açıkladı.
ÇALIŞMALAR TAMAMLANMAK ÜZERE
Endüstri Meslek Lisesi yapım çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu söyleyen Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, 5 Mayıs’ta tüm işlerin tamamlanacağını ve Milli belediyeye teslim edileceğini kaydetti. Aynı hafta içinde vakit kaybetmeden okulun belediye tarafından Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim edileceğini söyleyen Başkan Korkmaz, “Bir an önce okulun ihtiyacı olan araç-gereçlerin Milli Eğitim Müdürlüğü’nce temin edilmesini temenni ediyorum. Endüstri Meslek Lisemizin 2012-2013 eğitim-öğretim yılına yetişeceğine tüm kalbimle inanıyorum” dedi.
BÖLGENİN EN GÜZEL OKULLARINDAN OLACAK
Lisenin hazırlanan projeye uygun bir şekilde eksiksiz yapıldığını belirten Faruk Korkmaz, “Başta Tekirdağ Valimiz Zübeyir Kemelek olmak üzere İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Yel’e ve İl Özel İdaresi’nde okulumuzla ilgilenen tüm mühendislere teşekkür ediyorum. Yapımda en kaliteli malzemeler kullanıldı” dedi. Okulun yapım işini üstlenen Şahin Baysak ve Erciyes Mühendislik firmalarına da teşekkür eden Başkan Korkmaz, “Okulumuz 40 derslikli olarak inşa edildi. Okulumuz içinde ayrıca Konferans Salonu, 4 derslikli Anaokulu, atölyeler de yer alıyor. Endüstri Meslek Lisemiz, bölgemizin en güzel okullarından biri olacak” diye konuştu. Su Deposu açılışı için Kızılpınar’a gelen AK Parti Tekirdağ Milletvekili T. Ziyaeddin Akbulut ve İller Bankası İstanbul Bölge Müdürü Ali Seyfi Küçükgöncü’nün de okulu gezip gördüğünü ve çok beğendiğini söyleyen Başkan Korkmaz, Kızılpınar’ın bir eğitim yuvası haline geldiğini ifade etti.
OKUYAMAYAN ÖĞRENCİ KALMAYACAK
Çerkezköy’e, Veliköy’e ve Çorlu’ya yol parası veremediği için okula gidemeyen ve bu yüzden de okuyamayan çocukların bundan sonra kendi bölgesinde, kendi okulunda tahsilini istediği gibi yapabileceğini ifade eden Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, “İnşallah bu okuldan mezun olacak çocuklarımızı en yüksek mevkilerde görebileceğiz” dedi. Okulun temeli atılmadan önce Tekirdağ Valisi Zübeyir Kemelek, Milli Eğitim Müdürü, Okul Müdürleri ve Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan iş adamları ile görüşmeler yaptıklarını söyleyen Başkan Korkmaz, “Bölge ihtiyacına en iyi şekilde cevap verebilecek bir proje ortaya çıkardık. Bu okulumuzdan mezun olacak çocuklarımızın boşta kalmayacağına ve buradan çok sayıda kalifiye eleman yetişeceğine inanıyorum” dedi.
HAYKIRMAK İSTİYORUM
Bütün belediye başkanlarına seslenen Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, “Kim ne derse desin. Bizlerin yapmış olduğu hizmetler sonuç verdikçe, o derece mutlu oluyoruz. Hele ki eğitim alanında verilen hizmetler, yapılan yatırımlar neticesinde büyük haz duyuyorum. Okullarımız birer ağaç, öğrencilerimiz de bu ağaçların meyveleri. Bu meyveler olgunlaştıkça, benden daha mutlu bir insan olmayacağını haykırmak istiyorum. Göreve geldiğimiz günden beri bütün okullarımızın bakımını yaptık. Kapısından penceresine, sırasından dolabına, boyasından badanasına tüm ihtiyaçlarını gidermeye çalıştık. Çevre düzenlemesi ve ağaçlandırma çalışmalarıyla da görünüm olarak da bir estetik katmaya çalıştık” diye konuştu.
FAZLA LAFA GEREK YOK
Kızılpınar 125. Yıl İlköğretim Okulu’nun dördüncü katının da belediye tarafından yapıldığını hatırlatan Başkan Faruk Korkmaz, “Beldemize Anadolu Lisesi kazandırdık. Çevre düzenlemesini yaptık. Öğretmenler Odası ve Müdür Odası’nı biz donattık. Kim ne derse desin, kim ne söylerse söylesin, Kızılpınar’a bırakmış olduğumuz eserler ortadadır. Fazla lafa da gerek yoktur. Yaptığımız çalışmaları merak edenler varsa Kızılpınar’a gelsinler ve biraz dolaşsınlar. Kültür Merkezimizden Düğün Salonu’na, Konferans Salonu’ndan Futbol Sahamıza, Halı Sahamızdan Park ve Bahçelerimize, yeni yapılan Su depomuza ve diğer hizmetlerimize bir baksınlar. Biz buraya Kızılpınar’a güzel eserler bırakmaya geldik. Şükürler olsun ki alnımız açık, yüzümüz ak bir şekilde yolumuza devam ediyoruz” dedi.
Haber / Ahmet KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10