Atık tesisine karşı imza kampanyası başlatıldı

Çorlu'da yapılması planlanan katı atık tesisine karşı imza kampanyası başlatıldı. Kampanyada, amacın 100 bin imza toplamak olduğu belirtildi.

Çorlu 25.04.2012 20:27:00 0
Atık tesisine karşı imza kampanyası başlatıldı
Çorlu'da ''Tehlikeli Atık Tesisine Hayır Platformu'' tarafından, Tekirdağ yolu Karatepe mevkisinde özel bir firma tarafından yapılması planlanan ve çalışmaları devam eden katı atık bertaraf tesisinin Çorlu'ya gelmemesi için Cumhuriyet Meydanı'nda için imza kampanyası düzenledi.
HEDEF 100 BİN İMZA

Kampanya kapsamında kısa sürede 5 bin imzaya ulaştıklarını ifade eden platformun yürütme kurulu üyesi Hüseyin Göksel, amaçlarının 100 bin imza toplamak olduğunu söyledi. Göksel “Bilindiği gibi Çorlu Karatepe mevkisinde özel bir firma tarafından katı atık bertaraf tesisi kurulmak isteniyor. Biz de, kurduğumu platform ile bu tesisin Çorlu'ya gelmemesi ve burada faaliyet göstermemesi için direniyoruz. İlgili bakanlığa Tekirdağ Valiliği nezdinde itiraz ettik. Bunun için eylem ve basın açıklamaları düzenleyerek direnişimizi gösterdik. Platformumuz her gün daha da büyüyor. Bu konu çözülene kadar da çeşitli eylemler yaparak direnişimizi göstereceğiz. İmza kampanyamız 3 günde 5 bin imzaya ulaştık. Hedefimiz 100 bin imza ile gücümüzü göstermek” dedi.  


0282 726 91 91
0282 747 65 10