AK Parti’den kan bağışı kampanyası

AK Parti Edirne Teşkilatı ve Edirne Kızılay Kan Merkezi ile işbirliği ile parti teşkilatında bir günlük kan bağışı kampanyası düzenlendi.

Bölgede Gündem 25.04.2012 20:44:00 0
AK Parti’den kan bağışı kampanyası

AK Parti Edirne Teşkilatı ve Edirne Kızılay Kan Merkezi işbirliği ile parti teşkilatında bir günlük kan bağışı kampanyası düzenlendi.

 

KAN VERMEK ÇOK FAYDALI

 

İl Başkanı Av. Müjdat Kahve kan bağışında bulunarak kampanyayı başlatıp öncülük etti. Kan bağışının önemine değinen Kızılay Kan Merkezi Dr. Vedat Arpacı “Gönüllü partililer kan bağışı kampanyasına katıldı. Kızılay Edirne Kan Merkezi'nden kan bağışı kampanyası düzenleme talebi üzerine il binasında ekibimiz bağışları kabul ediyor. Kan vermek, sağlık açısından çok faydalı olurken manevi rahatlama yönünden faydalı. Kan bağışında bulunulduğunda kan kendini üç ayda tazeliyor, sağlıklı bir insanın erkeklerde senede dört, kadınlarda senede üç defa dört ayda bir kan vermeleri faydalı" dedi.

 

SAĞLIKLI HER İNSAN KAN BAĞIŞINDA BULUNMALI

 

Partililer de kan bağışında bulunarak kana ihtiyacı olan insanlara yardımcı olmak istediklerini belirterek, sağlıklı her insanın kan bağışında bulunması gerektiğini ifade etti
  


0282 726 91 91
0282 747 65 10