TAGİD'den iş gücü yetiştirme projesi

Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği (TAGİD), Çorlu İŞKUR Şube Müdürlüğü ve Çorlu Ticaret Meslek Lisesi iş birliği ile gençlere yönelik işgücü yetiştirme kursu protokolü imzalad?

Çorlu 26.04.2012 19:45:00 0
TAGİD
Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği (TAGİD), Çorlu İŞKUR Şube Müdürlüğü ve Çorlu Ticaret Meslek Lisesi iş birliği ile gençlere yönelik işgücü yetiştirme kursu protokolü imzaladı.
PROTOKOL İMZALANDI
İŞKUR Çorlu Şube Müdürlüğü'nde imzalanan protokol ile ilgili bilgi veren TAGİD Genel Sekreteri Nihat Biçer, bilgisayarlı ön muhasebe elemanı yetiştirmek için ve iş piyasasının ön muhasebe elemanı ihtiyacını karşılamak için böyle bir proje geliştirdiklerini söyledi. İŞKUR ve Çorlu Ticaret Meslek Lisesi Müdürlüğü ile 57 günlük bir projede bir araya geldiklerini ifade eden Biçer, '”Bu proje kapsamında, 160 saati teorik eğitim, diğer 160 saatlik kısmı da pratik eğitim olmak üzere toplam 320 saatlik bir çalışmayı hedefliyoruz. Bu sayede, piyasalardaki ön muhasebe elemanı ihtiyacını da karşılarken, istihdam yaratmış da olacağız” diye konuştu.
7 MAYIS’TA BAŞLAYACAK

İŞKUR Çorlu Şube Müdürü Ahmet Durmuş da, kendilerine müracaat eden çok sayıda bilgisayarlı muhasebe elemanı ihtiyacı olan firmanın olduğunu belirterek “İmzalanan protokol ile, hem iş dünyasının ihtiyacı görülecek hem de işsizliğe belli bir oranda yardımcı olunacak” dedi. Yetkililer, meslek edinmek isteyen işsiz gençlerin, 7 Mayıs’ta başlayacak olan eğitime katılmaları için 2 Mayıs saat 10.00'da merkezi Çorlu'da bulunan TAGİD'de hazır bulunmaları gerektiğini belirtti.  


0282 726 91 91
0282 747 65 10