Bebek kılığındaki maketten esrar ve uyuşturucu hap çıktı

Çorlu'da polis ekipleri tarafından yapılan operasyonda bebek kılığındaki maketten 2 kilo esrar, 900 adet uyuşturucu hap ve 77 gram Bonzai ele geçirdi.

Çorlu 26.04.2012 19:56:00 0
Bebek kılığındaki maketten esrar ve uyuşturucu hap çıktı
Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Grup Amirliği ekipleri, Çorlu'ya yüklü miktarda esrar ve uyuşturucu madde getirileceği bilgisi aldı. Bunun üzerine harekete geçen ekipler, Tekirdağ - Çorlu Yolu üzerinde pusuya yattı. Bir süre bekleyen ekipler, 59 ZF 906 plakalı kamyonet cinsi aracın yolda görünmesi üzerine uygulama noktası oluşturdu. Aracı durduran polis ekipleri zula olarak tabir edilen yerlerde ve araç içinde detaylı arama yaptı.
MAKETE GİZLENMİŞ
Aracın arka koltuğunda çocuk montuna sarılmış bir bebek maketi gören polis ekipleri, montu açtıklarında uyuşturucu haplar ve esrar maddesiyle karşılaştı. Polis ekipleri monta sarılı bebek maketi içinde toplam 2 kilo 26 gram esrar maddesi, 900 adet uyuşturucu hap ve 77 gram da uyuşturucu madde ele geçirirken, ele geçen araç ve uyuşturucu maddelere, Cumhuriyet Savcılığı talimatıyla polis tarafından el konuldu.
3 KİŞİ TUTUKLANDI

Yapılan operasyon kapsamında polis tarafından gözaltına alınan araç içindeki sürücü Selim P, Nusret P, Özden D. ve G.T. emniyet müdürlüğüne götürüldü. Burada sorgulamaları yapılan şüphelilerden G.T, rahatsızlığı dolayısıyla Çorlu Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, diğer 3 şüpheli Çorlu Adliyesi'ne sevk edildi. Adliyeye çıkartılan 3 şahıs da ''uyuşturucu madde bulundurmak ve satmak'' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. 


0282 726 91 91
0282 747 65 10