Geliri öğrenciler yararına kullanılacak

Çerkezköy Aktif Yaşam Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına her yıl düzenlediği ve geleneksel hale getirdiği kermes yoğun bir katılımla açıldı. Mant

Çerkezköy 26.04.2012 19:57:00 0
Geliri öğrenciler yararına kullanılacak
Çerkezköy Aktif Yaşam Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kermes açıldı.
AÇILIŞA İLGİ YOĞUN OLDU
Belediye Nikah Salonu’nda dün saat 11.00’de gerçekleştirilen kermes açılışına Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Çerkezköy Müftüsü Mahmut Emin, okul müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı. Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem tarafından gerçekleştirilen açılışın ardından davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu.
MEHTERANLI AÇILIŞ
Açılış dolayısıyla Çerkezköy’e gelen Tekirdağ Belediyesi Mehteran Takımı da davetlilere güzel bir gösteri sundu. Peş peşe marşlar seslendiren Mehteran Takımı, açılışa gelenlerin yanı sıra çevreden geçen vatandaşların da ilgi odağı oldu. Beğeni toplayan Mehteran Takımı uzun süre alkışlandı. Kermesle ilgili bilgiler veren Çerkezköy Aktif Yaşam Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Yaman, kermesten elde edilecek gelirin maddi sıkıntı yaşayan öğrencilerin eğitiminde kullanılacağını söyledi.
3 MAYIS’A KADAR AÇIK KALACAK
İhtiyaç sahibi öğrenciler yararına düzenlenen kermesin her yıl geleneksel hale getirildiğini söyleyen Yaman “Kermesimiz 3 Mayıs Perşembe saat 17.00’ye kadar açık kalacak. Kermeste el emeği, göz nuru çeyizlik eşyalar, değişik renk ve desenlerde kumaş boyamalar, rengarenk dantel örgüler, işlemeli tablolar, misafir odası takımları, yatak odası takımları, mutfak takımları, ev eşyaları, hediyelik eşyalar, ayakkabılar, giyim eşyaları, saat, eşarp, oyuncaklar, küçük ev aletleri ve masa örtülerinin yanı sıra Çerkezköylü hanımların evlerinde hazırladıkları börek, açma, pasta, baklava, mantı, dolma ve sarma çeşitleri satışa sunuluyor” dedi.

Haber / Faik Onur KAYA 


0282 726 91 91
0282 747 65 10