Diş Hastanesi 2 ay içinde hizmete girecek

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, dün saat 12.30’da basın açıklaması gerçekleştirerek dönem değerlendirmesi yaptı.

Çerkezköy 26.04.2012 20:03:00 0
Diş Hastanesi 2 ay içinde hizmete girecek

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, dün saat 12.30’da basın açıklaması gerçekleştirerek dönem değerlendirmesi yaptı.

 

DEMİRBAĞ, DEĞERLENDİRME YAPTI

 

Geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirilen AK Parti İl Kongresi’nin görkemli geçtiğini belirten Demirbağ, İl Yönetim Kurulu Üyeliği’ne seçilen Çerkezköy İlçe Eski Başkanı Sait Yazı’nın da Çorlu Koordinatörü olarak görevlendirildiğini söyledi. Çerkezköy Koordinatörü olarak da Ahmet Cavit Gür’ün görevlendirildiğini ifade eden Demirbağ, siyaset akademisini de değerlendirdi. Geçtiğimiz haftalarda Siyaset Akademisi’nde eğitim veren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Reha Denemeç’in eğitiminin de çok verimli geçtiğini söyleyen Demirbağ, “İki buçuk saat içinde 1453’ten bugüne kadar dünyada olan siyasi gelişmeleri anlattı” dedi. Sağlık Bakanı Recep Akdağ’ın da Siyaset Akademisi için Çerkezköy’e geldiğini anımsatan İlçe Başkanı Demirbağ, AK Parti hükümeti döneminde sağlıkla ilgili yapılan çalışmalardan da bahsederek “Dünyanın birçok ülkesinde vatandaşlar diş çektiremiyor. Oysa bizim ülkemizde artık protez bile yapılabiliyor” dedi.

 

HASTANENİN TEMELİ BU YIL ATILACAK

 

23 diş doktorunun görev yapacağı Diş Hastanesi’nin de 2 ay içinde Çerkezköylülerin hizmetine gireceğini ifade eden AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, Çerkezköy’de 200 yataklı yeni hastanenin temelinin de bu yıl içinde atılacağını söyledi.

 

DOKTORLARA YAPILAN SALDIRILARI KINIYORUZ

 

Sağlık Bakanı Recep Akdağ’ın hafta sonu Çerkezköy’de gerçekleştirdiği değerlendirme toplantısında sağlıkla ilgili akla ne geliyorsa her şeyi sorguladığını ve her konu hakkında yetkililerden bilgi aldığını belirten Demirbağ, geçtiğimiz haftalarda bir hasta yakını tarafından yapılan saldırı sonucu hayatını kaybeden Dr. Ersin Arslan’a da Allah’tan rahmet diledi. Bu tür saldırıları kınayan Demirbağ “Biz de vatandaşlarımızdan sabırlı olmalarını istiyoruz. Hepimiz için hastamız önemli ama, doktorların da gün içinde yüzlerce hastası oluyor ve hepsini derdi ile dertleniyorlar. Hastanede bir sorun olursa vatandaşlarımız gerekli yerlere şikayetlerini yapsınlar, taşkınlık çıkarmasınlar. Kimsenin doktora, sağlık çalışanına saygısızlık yapmaya hakkı yok” dedi.

 

SİYASET AKADEMİSİNE MİLLETVEKİLİ ŞENTOP KONUK OLACAK

 

Lider Ülke Türkiye II Projesi kapsamında Çerkezköy’de bu yıl ilk kez düzenlenen Siyaset Akademisi’nin dördüncü hafta derslerinin Pazar günü yapılacağını ifade eden Demirbağ, “Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda saat 13.00’da başlayacak olan Siyaset Akademisi’nin dördüncü haftasında ilk olarak Kişisel Gelişim Uzmanı Melih Arat ders verecek. Katılımcıları ‘Başarı ve Motivasyon’ konularından bilgilendirecek olan Melih Arat, başarıya giden yolda motivasyonun önemi üzerinde duracak. Melih Arat’ın bilgilendirmesinin ardından saat 15.00’da da İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Şentop tarafından ders verilecek. ‘Türkiye’nin Siyasi ve Hukuki Yapısı’ konu başlığı altında katılımcıları aydınlatacak olan Prof. Dr. Mustafa Şentop, daha sonra soru cevap bölümünde katılımcıların sorularını cevaplayacak” dedi.

 

Haber / Gülveren VATANSEVER


0282 726 91 91
0282 747 65 10