Köprülü, Trakya Türkleri ile buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, Batı Trakya Türklerinin Türkiye’deki tüm kurum ve kuruluşlarının yöneticileri Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde ve CHP Genel Merkezi’

Tekirdağ 27.04.2012 21:13:00 0
Köprülü, Trakya Türkleri ile buluştu
Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü,  Batı Trakya Türklerinin Türkiye’deki tüm kurum ve kuruluşlarının yöneticileri Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde ve CHP Genel Merkezi’nde görüştü.
TRAKYA TÜRKLERİ İLE GÖRÜŞTÜ
Batı Trakya Türklerinin sorunları hakkında bilgi vermek ve destek almak amacıyla TBMM’ye gelen dernek yöneticileri daha sonra CHP Genel Merkezinde, Genel Sekreter Bihlun Tamaylıgil ve Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü ile bir araya geldi. Söz konusu ziyarete Batı Trakya Türkleri Federasyon Başkanı, Batı Trakya Türk azınlığının en yüksek karar organı olan Azınlık Danışma Kurulu Başkanı, Batı Trakya’dan 3 Türk Belediye Başkanı ve Türkiye’deki Batı Trakya Türklerine ilişkin tüm derneklerin başkanları katıldı.
CHP’DEN DESTEK İSTEDİLER

Batı Trakya Müslüman Türk Azınlığının son durumu hakkında bilgi veren dernek yöneticileri yapılan çalışmalar için teşekkür ettiklerini belirterek bundan sonraki çalışmalar içinde Cumhuriyet Halk Partisinden destek beklentilerini dile getirdi.  


0282 726 91 91
0282 747 65 10