Milletvekili Akbulut, "Başbakanımız Gençlere Çok Güveniyor"

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ziyaeddin Akbulut, öğrenci meclisinin Tekirdağlı üyesi Halil İbrahim Şentürk'ü meclisteki makamında kabul etti.

Tekirdağ 29.04.2012 18:05:00 0
Milletvekili Akbulut, "Başbakanımız Gençlere Çok Güveniyor"
Öğrenci Meclisi’nin Tekirdağlı üyesi Halil İbrahim Şentürk, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ziyaeddin Akbulut’u makamında ziyaret etti.
MAKAMINDA KABUL ETTİ
Türkiye'nin geleceğini gençlerin kuracağını belirten Ziyaeddin Akbulut, "Başbakanımız gençlere çok güveniyor. Onlara çok önem veriyor" dedi. 9. Dönem Türkiye Öğrenci Meclisi Özel Birleşimi için Tekirdağ'ı temsilen TBMM'ye gelen Namık Kemal Lisesi Öğrencisi Tekirdağ İl Öğrenci Meclis Başkanı Halil İbrahim Şentürk ve rehber öğretmeni Serkan Tekinsoysal'ı makamında kabul eden Ziyaeddin Akbulut, genç neslin Türkiye’nin umudu olduğunu belirterek, gençlere yol gösterecek çalışmalar yapmaya devam edeceklerini ifade etti.
ÜLKE REFAHI İÇİN ÇIKARLARINIZDAN FERAGAT EDECEKSİNİZ

Türkiye Öğrenci Meclisi'nin TBMM ve Milli Eğitim Bakanlığı'nın en önemli projelerinden biri olduğunu vurgulayan AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ziyaeddin Akbulut, "Gelecek yıllarda bizlerin oturduğu bu koltuklara sizler oturacaksınız. İnanıyorum ki, bizlerin geç dönemde edindiğimiz tecrübeleri, genç yaşta edinmiş olmayı kendiniz ve ülkeniz için avantaja dönüştüreceksiniz. Başbakanımız gençlere çok güveniyor. Ülkenin ve milletin refahı, huzuru ve mutluluğu için gerektiğinde kendi çıkarlarınızdan feragat edebilme olgunluğu göstereceksiniz. Bu nedenle, yaşanılan bu tecrübenin öğrenci meclisine katılan öğrencilerimizin geleceğine önemli bir ışık tutacağı inancındayım. Millet olarak sizlere inanıyor ve güveniyoruz. Bu süreçte kazanılacak tecrübe, gelecek yıllarda mutlaka yol gösterici olacaktır" dedi 


0282 726 91 91
0282 747 65 10