Dünya, Osmanlı torunlarından kurtuluş mededi bekliyor

Saadet Partisi Genel Başkan Baş Danışmanı Fatih Erbakan, ''Bütün dünya Osmanlı torunlarından bir kurtuluş mededi bekliyor'' dedi.

Çorlu 30.04.2012 19:59:00 0
Dünya, Osmanlı torunlarından kurtuluş mededi bekliyor
Anadolu Gençlik Derneği'nin Çorlu'da bir düğün salonunda organize ettiği toplantıya katılan Saadet Partisi Genel Başkan Baş Danışmanı Fatih Erbakan burada gündeme ilişkin açıklamalar yaptı.
GÜNDEME İLİŞKİN AÇIKLAMALAR YAPTI
İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan toplantıda, bütün dünyanın, Türkiye'nin ve Müslümanların yeni bir dünya kurarak, kendilerini de sıkıntılardan kurtarmasını beklediğini belirten Erbakan, iktidarın, çürümüş ağacın köküyle uğraşmak ve sorunu kökünden kurutmak yerine, dalları ve yaprakları silerek sorunu ortadan kaldırmaya çalıştığını söyledi. Erbakan, Anadolu Gençlik Derneği üyesi olan bir gencin, 4 tane üniversite bitirmiş gibi olduğunu ifade ettiği konuşmasında, ''Geçtiğimiz Şubat ayında, merhum liderimiz ve genel başkanımız Prof.Dr. Necmettin Erbakan'ı, milyonlarca samimi Müslüman’ın dualarıyla uğurladık. Merhum liderimiz hayatını, bütün memleketin evlatlarını kendi evladı gibi görerek, zor durumda olan insanımızın ve bütün ezilenleri kendi yerine koyarak mücadele etmekle geçirdi. Kendisini siyasetten men eden ve ev hapsine mahkum eden zihniyet karşısında bile, ''İntikam alınmasını istemeyiz, eğitilmelerini ve şuurlandırılmalarını isteriz'' diyerek hoş görüyle karşılan bir liderdi o'' şeklinde konuştu.
''HÜKÜMETİN EKONOMİ LUGATINDA 4 KELİME VAR''
Erbakan, iktidarın ekonomi alanında da yanlış politikalar izlediğini ifade etti.
Hükümetin ekonomi lugatında 4 kelime olduğunu söyleyen Erbakan “Hükümet her alanda olduğu gibi ekonomide de yanlış yol izliyor. Hükümetin ekonomi lugatında 4 kelime var. Bunlar, Borç, Faiz, Zam ve Vergi. Bütün ekonomi politikaları bundan ibaret. Bunları hayata geçirmek ve böyle bir sistemi işletmek için ne başbakana ne de hükümete ihtiyaç yok. Bu sistemi bir ilk okul çocuğu bile çalıştırır. Şu yaşadığımız zeminde, bir mala kendi değerinden çok daha fazla vergi ödüyoruz. Bu durum dünyanın hiçbir yerinde eşine rastlanmış bir olay değil” dedi.
“İSLAM BİRLİĞİ KURULMASIN DİYE YAPTIRILDI”

İktidarın, 28 Şubat sonrası yaşanan soygunlara şu anda alet olduğunu da belirten Erbakan, hükümetin göreve geldiği tarihten bu yana ülke dış borcunun 5 kat arttığını ifade etti. Erbakan “28 Şubat, her şeyden önce D-8 baltalansın ve İslam birliği kurulmasın diye yaptırıldı. Ama hükümet, D-8  projesini adeta rafa kaldırdı. Gözleri Sorkozy, Merker ve Avrupa Birliği'nden (AB) başka bir şey görmüyor. 28 Şubat, asıl olarak Kıbrıs'taki Müslüman Türk varlığı sona erdirilsin diye yaptırıldı. Hükümet, Annan planını destekleyerek bu duruma en büyük desteği verdi. 28 Şubat, Türkiye ekonomik olarak güçlenmesin ve dış ülkelere borçlansın diye yaptırıldı, hükümet Türkiye'yi dış ülkelere 500 milyar dolar borçlandırdı” diye konuştu. Toplantıya Erbakan'ın yanı sıra, Türkiye Cumhuriyeti Adalet eski Bakanı İsmail Müftüoğlu, Saadet Partisi (SP) Çorlu İlçe Başkanı Murat Vakitçi, Anadolu Gençlik Derneği Tekirdağ Şube Başkanı Özcan Akçaçakır, Anadolu Gençlik Derneği üyeleri ve Saadet Partililer katıldı. 


0282 726 91 91
0282 747 65 10