Sinoplular kahvaltıda bir araya geldi

Kapaklı Sinoplular Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği hafta sonunda dernek binasında üyelerine kahvaltı verdi.

Çerkezköy 30.04.2012 20:09:00 0
Sinoplular kahvaltıda bir araya geldi
Kapaklı Sinoplular Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği hafta sonunda dernek binasında üyelerine kahvaltı verdi.
KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİLER
Kapaklı Sinoplular Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri önceki gün Kapaklı Cumhuriyet Mahallesi Vatan Caddesi Plevne Sokakta bulunan dernek binasında düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltıya Kapaklı Sinoplular Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Şakir Demirel, yönetim kurulu üyeleri ile Çerkezköy ve Kapaklı’da yaşayan Sinoplular katıldı.
MUTLULUK DUYDUK
Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen kahvaltıdan dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Kapaklı Sinoplular Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Şakir Demirel “Sinoplu hemşerilerimizin yoğun olduğu Kapaklı’da geleneksel hale getirdiğimiz birlik ve beraberlik kahvaltısı düzenledik. Kapaklı’daki hemşerilerimizle bir arada bulunmaktan mutluluk duyduk” dedi.
1 TEMMUZ’DA GÜREŞLİ PİKNİK ŞÖLENİMİZ VAR
Kapaklı Sinoplular Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak 230 üyelerinin bulunduğunu ifade eden Demirel, 1 Temmuz’da Dernek olarak Kazak gölünde piknik şöleni düzenleyeceklerini ifade ederek şölenle ilgili üyelerle fikir alışverişinde bulundu.  Demirel, Sinoplular olarak birlik ve beraberlik içersinde kültürlerini yaşattıklarını ve yaşatmaya devam edeceklerini söyledi. Yapılan kahvaltının ardından üyeler bol bol sohbet etme imkânı buldu.

Haber / Faik Onur KAYA 


0282 726 91 91
0282 747 65 10