Tekirdağ Türkiye’nin parlayan yıldızı olmaya aday

Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, bir dönem Çerkezköy Gümrük Müdürlüğü görevinde bulunan ve daha sonra Batı Marmara Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü görevine atanan Ab

Tekirdağ 3.05.2012 19:27:00 0
Tekirdağ Türkiye’nin parlayan yıldızı olmaya aday

Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, bir dönem Çerkezköy Gümrük Müdürlüğü görevinde bulunan ve daha sonra Batı Marmara Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü görevine atanan Abbas Sarıhan’ı makamında ziyaret etti.

 

ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPMAYA HAZIRIZ

 

100. Yıl Mahallesi’nde bulunan Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü binasında gerçekleştirilen ziyarette Ali Yılmaz, gümrükle ilgili çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ziyarette iki kurum arasında işbirliği çalışmaları ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Abbas Sarıhan, yeni kuruluş aşamasında olan bölge müdürlüğünün Tekirdağ’a çok faydalı olacağını belirterek “İthalat ve İhracatla ilgili belirgin bir artış ile Tekirdağ’ın vergi tahakkuku artacak. Yeni yapılan limanlar ile bu rakamlar daha da yükselecek. Tekirdağ Türkiye’nin parlayan yıldızı olmaya aday ilimizdir. Biz de kurum olarak üzerimize düşen her türlü görevi yerine getirmeye hazırız” dedi.
  


0282 726 91 91
0282 747 65 10