Öğretmen ve veliler ‘Anneler Günü’ etkinliğinde bir araya geldi

75. Yıl İlköğretim Okulu’nun bayan öğretmenleri ve bayan veliler, okul aile birliği tarafından düzenlenen Anneler Günü eğlencesinde bir araya geldi. Programda çalan müzik eşliğinde gönüllerince eÄ

Çerkezköy 8.05.2012 10:09:00 0
Öğretmen ve veliler ‘Anneler Günü’ etkinliğinde bir araya geldi

75. Yıl İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği tarafından Anneler Günü dolayısıyla çay düzenlendi.

 

ANNELER GÜNÜ’NÜ KUTLADILAR

 

Önceki gün saat 13.00’da Güneşler Otel’de düzenlenen çaya Okul Aile Birliği Başkanı Serpil Karabal, Başkan vekili Hatice Özen, muhasip Seval Tekeş, yönetim kurulu üyesi Sevil Okul, bayan öğretmenler ve bayan veliler katıldı. Programa kısa bir süreliğine katılan 75. Yıl İlköğretim Okulu Müdürü Burhan Açıkgöz, tüm bayan öğretmenlerin ve bayan velilerin anneleri günün kutladı. Programda okul aile birliği başkanı Serpil Karabal, okul müdürü Burhan Açıkgöz’e üzerinde Mustafa Kemal Atatürk’ün imzasının bulunduğu taşlı bir kravat hediye etti.

 

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

 

Tüm kadınların Anneler Günü’nü kutlayan Okul Aile Birliği Başkanı Serpil Karabal, programın düzenlenmesindeki katkıları ve okula katkılarından dolayı ‘Askerlerim’ diye nitelendirdiği yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Konuşmaların ardından program müzik ile devam etti. Programa katılan kadınlar, çalan müzik eşliğinde gönüllerince eğlenirken, tüm katılımcılara okul aile birliği tarafından çeşitli hediyeler verildi.

 

Haber / Cem BÜLBÜL

 
 
 

  


0282 726 91 91
0282 747 65 10