Pistte trafik eğitimleri başladı

Tekirdağ Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından, trafik güvenliği bilincinin oluşturulması amacıyla İl Merkezindeki ilköğretim öğrencileri için Festival dolgu sahasında oluşturul

Tekirdağ 10.05.2012 12:56:00 0
Pistte trafik eğitimleri başladı
Tekirdağ Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından, trafik güvenliği bilincinin oluşturulması amacıyla İl Merkezindeki ilköğretim öğrencileri için Festival dolgu sahasında oluşturulan 'Seyyar Çocuk Trafik Eğitim Parkı’nda trafik eğitimleri verilmeye başlandı.
HEM EĞİTİCİ HEM EĞLENDİRİCİ
Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Çetiz, bu projenin öğrencilerimizde trafik bilincinin oluşturulması amacıyla hem eğitici hem de eğlendirici olduğunu belirtirken, eğitimlerin 1 ay süreceğini belirten Ulaşım Hizmetleri Müdürü İsmail Erkaya da öğrencilerin eğitim esnasında dikkatli olup bilgi edinmelerini istedi.
TÜM ÖĞRENCİLERE EĞİTİM VERİLECEK

Eğitimlerin yararlı olacağını dile getiren Trafik Zabıta Amiri Fevzi Akyel ise, eğitimlerin, eğitici trafik zabıta personeli tarafından verildiğini, belirli program dahilinde Tekirdağ Merkezde bulunan tüm ilköğretim okullarının 4. Ve 5. Sınıf öğrencilerine hafta içi her gün trafik eğitiminin verileceğini ifade etti. Trafik Haftasının başlaması ile birlikte startI verilen eğitimlerin ilk gününde Trafik Şube Müdürü Aykut Efe, Başkomser Tolga Güven, Memurlar Ramazan Baydar ve Nuri Yıldız da hazır bulundu.  


0282 726 91 91
0282 747 65 10