Yağmursuyu gideri çalışmaları devam ediyor

Kapaklı’da yağmur suyu gideri çalışmaları devam ediyor. Çalışmalarla ilgili bilgi veren Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürü Abdullah Çakmak, Atatürk mahallesi Koru Sokak’ta çalışmalar?

Çerkezköy 10.05.2012 23:09:00 0
Yağmursuyu gideri çalışmaları devam ediyor
Kapaklı’da yağmur suyu gideri çalışmaları devam ediyor.
ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
Tamamlanan ve devam eden çalışmalarla ilgili bilgi veren Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Abdullah çakmak, Cumhuriyet Mahallesi'nde Turgut Özal ve Vatan Caddesi’nde yağmur suyu gideri hattı yapım çalışmalarının devam ettiğini belirterek “Atatürk Mahallesi Koru Sokak'ta yağmur suyu hattı yapım çalışması ise tamamlandı. Cumhuriyet Mahallesi'nde Plevne Caddesi Kıvanç, Didem, Özge, Şafak Sokaklarda, Bahçelievler Mahallesi'nde Alaadin Caddesi ve bu caddeye bağlı tüm sokaklarda, İnönü Mahallesi'nde de Saray Caddesi Onur ve Tan Sokak’ta yağmur suyu hattı yapım çalışmaları devam ediyor” dedi.
600’LÜK BÜZLER KULLANILIYOR
Koru Sokak'ta yağmur suyu gideri hattı yapımının tamamlandığını ifade eden Çakmak, “ Turgut Özal ve Vatan Caddesi'nde yaptığımız bu yağmur suyu giderinde 600'lük büzler kullanıyoruz. Cadde ve sokaklarda yolların durumuna göre 300, 500 ve 600'lük büzler döşenmekte.  Yağmur suyu gideri kanalını 3 metre derinliğinde 1 metre genişliğinde açarak içerisine büzleri yerleştirip daha sonra kanalın üzerini kapatıyoruz. Yapılan baca sistemiyle yolda bulunan mazgallardan fazla yağmur suları tahliye ediliyor” diye konuştu.

Haber / Cem BÜLBÜL 


0282 726 91 91
0282 747 65 10