12 KURSİYERİN ESERLERİ SERGİLENİYOR

Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Yıl Sonu Etkinlikleri kapsamında ilki Kızılpınar’da açılan yılsonu sergilerinin ikincisi Karaağaç’ta açıldı

Çerkezköy 18.05.2012 22:14:00 0
12 KURSİYERİN ESERLERİ SERGİLENİYOR
Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi’nin açtığı makine nakışı ve kurdele nakışı kursuna katılan kursiyerlerin yıl boyunca hazırladığı eserlerin yer aldığı yıl sonu sergilerinin ikincisi Karaağaç’ta açıldı.
KARAAĞAÇ’TA AÇILDI
Önceki gün saat 13.00’da Karaağaç İlköğretim Okulu’nda düzenlenen açılış töreninde konuşan Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel, Halk Eğitim Merkezi yetkililerine ve kursiyerlere teşekkür etti. Açılışın ardından sergiyi gezen davetliler, kurt öğreticileri Dilek Demirbağ ve Atiye Tunçbilek’ten sergideki ürünlere ilişkin bilgiler aldı.
12 KURSİYERİN ESERLERİ YER ALIYOR
Kursun geçtiğimiz yıl Ekim ayında başladığını belirten Tunçbilek “Kursta 12 kursiyere makine nakışı ve kurdele nakışı, Türk işi, kum işi, çinignesi, dantel boncuk çalışması gibi teknikler öğretildi. Kurs kapsamında kadınların evdeki eski işlemeleri de değerlendirildi. Sekiz ay boyunca devamsızlık yapmadan kursumuza katılarak serginin yapılmasında emeği geçen kursiyerlerimize de teşekkür ediyorum” dedi. Serginin gezilmesinin ardından davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu. Açılış törenine Karaağaç Belediye Başkanı Dr.Özkan Yücel, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil, İlçe Kadın Kolları Üyeleri, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Erdoğan, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Şenol Sinan Ekici, Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Necmi Ökten, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.
Haber / Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10