Gençlik ve Spor Bayramı’na coşkulu kutlama

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Çorlu’da da tören ve etkinliklerle kutlandı. Törene Çorlu Kaymakamı Ali Dursun, 5. Kolordu Komutanlığı Temsilcisi Albay Sedat

Çorlu 20.05.2012 17:34:00 0
Gençlik ve Spor Bayramı’na coşkulu kutlama
Çerkezköy Haber / Çorlu - 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Çorlu’da da tören ve etkinliklerle kutlandı. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Atatürk Anıtı’nda çelenk töreni düzenlendi. Çorlu Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü çelenginin Atatürk anıtına sunulmasının artından kutlamalar Cumhuriyet Meydanında devam etti.
ETKİNLİKLER COŞKUYLA İZLENDİ

Bir dizi etkinliğin yapıldığı tören vatandaşlar ve katılımcılar tarafından ilgiyle izlendi. Törende 19 Mayıs konulu şiirlerin okunmasının ardından folklor gösterileri yapıldı. Daha sonra Çorlu Kaymakamı Ali Dursun, 5. Kolordu Komutanlığı Temsilcisi Albay Sedat Tosun ve Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, turnuva ve yarışmalarda dereceye giren öğrencilerin kupa ve madalyalarını takdim etti. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları folklor gösterilerinin yapılmasıyla sona erdi. 


0282 726 91 91
0282 747 65 10