Alman öğrencilerle “piknik” kardeşliği

Kızılpınar Belediyesi, Kardeş okul kapsamında geçtiğimiz gün Türkiye’de ağırladığı Almanya’nın Remseck Am Neckar Belediyesi’ne bağlı okul öğrencileri için bir de piknik düzenledi.

Çerkezköy 21.05.2012 22:35:00 0
Alman öğrencilerle “piknik” kardeşliği

 Çerkezköy Haber – Almanya’dan kardeş okul kapsamında Türkiye’ye gelen Almanya’nın Remseck Am Neckar Belediyesi’ne bağlı okul öğrencileri, kardeş öğrencilerle şimdi de piknikte buluştu.

PİKNİKTE BİR ARAYA GELDİLER

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla önceki gün saat 09.30’da başlayan ve Kızılpınar Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen kutlamaların ardından, kardeş okul öğrencileri için Belediyece bir de piknik düzenlendi. Pikniğe Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi, Kızılpınar Anadolu Lisesi ve Kızılpınar İlköğretim Okulu öğrencileri de katıldı. Türk ve Alman kardeş öğrencilerin oyunlar oynadığı ve kaynaştığı piknikte mangal keyfi yapıldı.

KOCAMEŞE’DE DÜZENLENDİ

Kızılpınar Belediyesi Kocameşe Piknik Alanı’nda saat 12.00’da başlayan piknik organizasyonu akşam saatlerine kadar devam etti. Pikniğe ayrıca Çerkezköy Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi Müdürü İsmail Sayar, Kızılpınar İlköğretim Okulu Müdürü Ergun Hamzalı, Kızılpınar Anadolu Lisesi Müdürü Necdet Önder, FEM Dershaneleri Çerkezköy Şube Müdürü Ahmet Avcı, Kardeş Okul öğretmenleri Süheyla Atlaş ve Markus Vöge de katıldı.

Haber / Ahmet KARDEŞ 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10