Yemişçi’den Ağız Diş Sağlığı Merkezi müjdesi

Beraberindeki heyetle birlikte TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve AK Parti Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi’yi Ankara’da ziyaret eden Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İsmail Akın ve TOB

Çerkezköy 22.05.2012 21:18:00 0
Yemişçi’den Ağız Diş Sağlığı Merkezi müjdesi

 Çerkezköy Haber - Beraberindeki heyetle birlikte TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve AK Parti Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi’yi Ankara’da ziyaret eden Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İsmail Akın ve TOBB Delegesi Rahmi Yılmaz, Çerkezköy’deki sıkıntıları dile getirdi.

 

SIKINTILARI DİNLEDİ

 

Sıkıntıları dinleyen ve sıkıntıları not alan Özlem Yemişçi, sıkıntıların giderilmesi için çalışmalara başladığını ve en kısa zamanda neticeye ulaşılacağını söyledi. Çerkezköy' ün çok hızlı büyüdüğünü ve geliştiğini dile getiren Yemişçi, Çerkezköy’e yeni yapılacak olan Devlet Hastanesinin projesinin tamamlandığını ve bina inşaatının ihale aşamasında olduğu belirterek “Yeni hastane hızla büyüyen Çerkezköy nüfusuna hitap edecek şekilde yapılacak ve 2014 yılında bitecek” dedi.

 

ENGEL KALMADI

 

Çerkezköy Ağız Diş Sağlığı Merkezi’nin de açılması için engel kalmadığını belirten Yemişçi, merkezin en kısa zamanda vatandaşların hizmetine gireceği müjdesini verdi.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10