Asfalt hamlesi Temmuz’da başlayacak

Çerkezköy Altyapı Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Belediye Fen İşleri Müdürü Kemal Gümüş başkanlığında yapıldı. Toplantıda, ilçede yapılacak asfaltlama çalışmaları görüÅ

Çerkezköy 24.05.2012 22:04:00 0
Asfalt hamlesi Temmuz’da başlayacak
Çerkezköy Haber - Çerkezköy Belediyesi Altyapı Koordinasyon Kurulu Toplantısı sonuçlandı. Dün saat 10.30’da Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürü Kemal Gümüş başkanlığında gerçekleşen toplantıda alınan kararlar kamuoyuyla paylaşıldı.
10 CADDEDE ASFALT ÇALIŞMASI YAPILACAK
Fen İşleri Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen toplantıda ilk olarak ilçede yapılacak asfalt çalışmaları görüşüldü. Küçük Sanayi Sitesinin bulunduğu Hayri Batur Caddesi’nin asfalt ihalesinin 12 Haziran’da yapılacağını ve 1 Temmuz’dan itibaren 10 caddede çalışmaların başlayacağını ifade eden Fen İşleri Müdürü Kemal Gümüş “Namık Kemal Bulvarı’nda, Kumlu Geçitten Narin Caddesi’ne kadar, Öztrak Caddesi’nde, Şehit Teğmen Akın Caddesi’nde, Hayri Batur Caddesi’nde, Fevzipaşa Caddesi’nde, Fatih Caddesi’nde, Hikmet Uğraş Caddesi ve Hükümet Caddesi’nde yıl boyunca asfaltlama çalışmaları yapacağız” açıklamasında bulundu.
“HALK PAZARI KULLANIMI ÇOK AKTİF OLACAK”
Öztrak Caddesi’nde asfaltlama ve kaldırım kaplama çalışmaları yapılacağından dolayı GAZDAŞ ekiplerinin abonelik işlemlerini bir an önce bitirmesi gerektiğini de hatırlatan Gümüş “Şu an asfaltta bir sorun yok. Tıraşlamayı asfaltın üstüne atacağız. Namık Kemal Bulvarı’nda ise beton yol var. Bu yolu tıraşlamayıp asfaltı direk üstüne atacağız. Hayri Batur Caddesi’nde de kaldırım çalışmalarına başlanacak. Şehit Teğmen Akın Caddesi genişletilerek alt yol kavşağına kadar çalışmalar yapılacak. Otogarın ihalesi açılacak. Bir yıl sonra TIR parkında yeni otogar kullanabilecek. Otogarın Hayri Batur Caddesi’nden kalkması ile birlikte halk pazarının kullanımı çok aktif olacak” dedi.
“BACA KAPAKLARINI 6 CM YÜKSELTİN”
Toplantıda TREDAŞ ekiplerinin kaldırımlarda yaptıkları abone başlıkları da görüşüldü. Konuyla ilgili bilgilendirme veren Gümüş “Öztrak Caddesi’nde kaldırımdan gittiğiniz zaman abone başlıklarını geçiriyorsunuz. Eğer yolun ortasında size yol verirsek hiç yorulmadan gidip su doğalgaz ve kanalizasyon ile karşı karşıya kalmazsınız. İşlemlerinizi de hiç durmadan her iki tarafa yayarak rahat bir şekilde yaparsınız” dedi. Toplantıda GAZDAŞ ve Su Müdürlüğü ekiplerini baca kapakları konusunda uyaran Gümüş “Yapacağımız asfalt öncesi baca kapaklarını 6 cm yükseltin” tavsiyesinde bulundu.
28 HAZİRAN’NDA TOPLANACAKLAR
Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürü Kemal Gümüş başkanlığında gerçekleşen toplantıya TREDAŞ Bakım Arıza Şefi Tandoğan Özen’in yanı sıra Fen İşleri Müdürlüğü Harita Mühendisi Ersan Bahtiyar, İnşaat Mühendisi Yunus Yılmaz, Su ve Kanalizasyon Müdür Vekili Faruk Şen, Harita Mühendisi Erhan Koç, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Şehir Bölge Plancısı Uğur Er, Türk Telekom Çerkezköy İşletme Müdürü Besim Solmaz, Gazdaş İşletme Şefi Kıvanç Türkmen, Harita Mühendisi Ahmet Uysal ve Polis Memuru Furgan Çevlik de katıldı. Toplantıda gelecek ayın toplantısının tarihi ise 28 Haziran olarak belirlendi.

Haber / Faik Onur KAYA 


0282 726 91 91
0282 747 65 10