Sakatlar Derneği 7. yılını kutladı

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi, Derneğin 7. kuruluş yıldönümünü Çerkezköy Belediye Nikâh Salonu’nda kutladı. Yıldönümü kutlamasında üyeler hep birlikte alkışlar eş

Çerkezköy 24.05.2012 22:08:00 0
Sakatlar Derneği 7. yılını kutladı
Çerkezköy Haber - Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi, kuruluşunun 7. yılını düzenlediği bir programla kutladı. Çerkezköy Belediye Nikâh Salonu’nda gerçekleşen kutlama programda dernek üyelerine pasta ikram edildi. Proğramda bir açıklama yapan Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya, 7 yıl önce çıktıkları yolda kendilerine destek olanlara teşekkür etti. Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi olarak 700 üyelerinin bulunduğunu ifade eden Çetinkaya “Dernek olarak Çerkezköy’de bazı şeyleri değiştirdik ve artık fark edildiğimizi hissediyoruz” dedi.
 “150 ÜYEMİZ KAYIT YAPTIRDI”
Yeni Sakatlar Derneği binasının yapılmasına da kısa süre içersinde başlanacağını söyleyen Çetinkaya “Belediye tarafından yaptırılacak olan dernek binasının 26 Haziran’da ihalesi yapılacak. İnşallah kısa bir süre içersinde dernek binamızı faaliyete geçiririz. Engelli kuralarının kayıtları sona erdi. Çerkezköy Şubesi olarak 150 üyemizi kaydettirdik. İnşallah üyelerimizin birçoğunun ismi kurada çıkar ve devlet memuru olurlar” temennisinde bulundu. Hayrettin Çetinkaya’nın konuşmasının ardından üyeler hep birlikte alkışlar eşliğinde 7.yıl pastasını birlikte kestiler.
Haber / Faik Onur KAYA 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10