İki araç birbirine girdi:1 yaralı

Namık Kemal Bulvarı Özcanlar Tekstil Kavşağı’nda meydana gelen kazada 1 kişi yaralanırken, kazaya karışan iki araç da kullanılamaz hale geldi. Yaralı 112 Acil Servis ile Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne

Çerkezköy 24.05.2012 22:23:00 0
İki araç birbirine girdi:1 yaralı
Çerkezköy Haber - Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Namık Kemal Bulvarı’nda dün saat 13.00 sıralarında meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı.
PARK HALİNDEKİ TIR GÖRÜŞÜ ENGELLEDİ
Edinilen bilgiye göre; Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Namık Kemal Bulvarı Özcanlar Tekstil Kavşağı’nda dün saat 13.00 sıralarında meydana gelen kazada Harun Gezer (40) yaralandı. Namık Kemal Bulvarı üzerinde seyir halinde olan Ali Karakaya yönetimindeki 59 PK 752 plakalı Peugeot marka otomobil, Yıldız Sokak-Özcanlar Tekstil istikametinde seyir halinde olan Levent Danacı yönetimindeki UD 656 plakalı Peugeot marka otomobile çarptı. İddiaya göre sürücü Ali Karakaya, Namık Kemal Bulvarı ile Yıldız Sokak’ın kesiştiği yerde park halinde olan Tırın görüş açısını kapatması nedeni ile Yıldız Sokak’tan kavşağa giren Levent Danacı yönetimindeki aracı fark edemedi ve araca sol tarafından çarptı.
ARAÇLAR KULLANILAMAZ HALE GELDİ
Olay esnasında hava yastıklarının açılması sayesinde araç sürücüleri Levent Danacı ve Ali Karakaya kazayı yara almadan atlatırken, Levent Danacı’nın yanında oturan Harun Gezer ise hafif yaralandı. Kazada iki araç da kullanılamaz hale gelirken yol kısmen trafiğe kapandı. Kazada yaralanan Harun Gezer, olay yerine gelen 112 Acil Servisi ile Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede tedavisi yapılan Gezer’in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kaza sonucu kısmen trafiğe kapanan yol, araçların çekici vasıtasıyla kaldırılmasının ardından tekrar trafiğe açıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Haber / Ahmet KARDEŞ - Cem BÜLBÜL          


0282 726 91 91
0282 747 65 10