Metrelerce sürüklenen traktör yan yattı

Kapaklı’dan Çerkezköy istikametine seyir halinde olan traktör U dönüşü yapmak isterken, arkadan başka bir otomobilin çarpması sonucu metrelerce sürüklendi ve yan yattı. Kaza nedeniyle kısmi olarak trafiÄ?

Çerkezköy 24.05.2012 22:26:00 0
Metrelerce sürüklenen traktör yan yattı

Kapaklı-Çerkezköy yolu üzerinde dün saat 09.45 sıralarında meydana gelen kazada bir traktör devrilerek yan yattı.

 

4 METRE SÜRÜKLENDİ

 

Edinilen bilgilere göre: Kapaklı’dan Çerkezköy istikametine doğru hareket halinde olan Mehmet Topal yönetimindeki 59 UH 286 plakalı traktör, Yünsa Kavşağı’nda bulunan ışıklardan U dönüşü yapmak istedi. Bu sırada aynı istikamette seyir halinde olan Mehmet Gacal yönetimindeki 59 RC 934 plakalı araç U dönüşü yapmakta olan traktörün sol arka tekerine çarptı. Çarpmanın etkisi ile yerde yaklaşık 4 metre sürüklenen traktör yol ortasında yan yattı.

 

TRAKTÖR KEPÇE İLE KALDIRILABİLDİ

 

Kazanın ardından olayı haber alan traktör sürücüsü Mehmet Topal’ın yakınları, Topal’ı Kapaklı Sağlık Ocağı’na götürdü. Traktörün yol ortasında yan yatması sonucu trafikte aksamalar meydana geldi. Yol ortasında yan yatmış olarak bekleyen traktör, olay yerine gelen bir kepçe vasıtası ile kaldırıldı. Kaza sonucu yol üzerinde oluşan yağ birikintileri de Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi İtfaiye ekipleri tarafından temizlendi ve yol yeniden trafiğe açıldı. Kazaya karışan Lada marka otomobil ise çekici vasıtası ile yoldan kaldırıldı. Maddi hazarın meydana geldiği kazada kimsenin yaralanmaması ise sevindirdi.   

 

Haber / Ahmet KARDEŞ
  


0282 726 91 91
0282 747 65 10