Mutfaktaki marifetlerini “okul için” sergilediler

Zübeyde Hanım Anaokulu Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen kermes dün sona erdi. Birbirinden güzel yemeklerin beğeniye sunulduğu Yiyecek Kermesi’nden elde edilecek gelirle, okulun bahçesinde düzenlemeler yapılac

Çerkezköy 24.05.2012 22:30:00 0
Mutfaktaki marifetlerini “okul için” sergilediler

 Çerkezköy Haber - Çerkezköy Zübeyde Hanım Anaokulu Okul Aile Birliği tarafından önceki gün saa10.00’da açılan ‘Yiyecek Kermesi’ dün akşam saatlerinde sona erdi.

 

VELİLER MARİFETLERİNİ KONUŞTURDU

 

Okul Aile Birliği Başkanı Şükriye Nur Akıncı, Başkan Yardımcısı Yeliz Örs ve Okul Aile Birliği üyeleri Nilgün Azcan ve Cemile Bikri tarafından hazırlanan yiyecek kermesi iki gün boyunca açık kaldı. Kermeste beğeniye sunulan tüm yiyecekler veliler tarafından hazırlanırken diğer yandan da kermes esnasında yapılan gözlemeler de katılımcılarca çok beğenildi. Veliler bir taraftan mutfaktaki marifetlerini gözler önüne sererken diğer taraftan da okul için bir şeyler yapmış olmanın mutluluğunu yaşadı.

 

DERSLER, BAHÇEDE DE YAPILABİLECEK

 

Yiyecek Kermesi’nden elde edilecek gelirin okul ihtiyaçları için kullanılacağını belirten Zübeyde Hanım Anaokulu Müdürü Sebahat Uslu, önceliklerinin okul bahçesini düzenlemek olduğunu ifade etti. Okulun oyun parkının Bell Holding tarafından yaptırılmakta olduğunu söyleyen Sebahat Uslu, “Bahçemizin diğer kısımlarında yapılması planlanan diğer düzenlemeler için Okul Aile Birliği’nin Yiyecek Kermesi’nden elde edilecek gelir kullanılacaktır. Bu sayede öğrencilerimize bahçede ders verme ve kahvaltı organize etme fırsatı yakalamış olacağız” dedi.

 

“DAHA ESTETİK BİR BAHÇEMİZ OLACAK”

 

Zübeyde Hanım Anaokulu’nun bahçesinde iki adet kamelya yaptırmayı düşündüklerini de söyleyen okul müdürü Sebahat Uslu, “Yeni eğitim öğretim yılında çok daha estetik ve kullanışlı bir bahçemiz olacak. İçinde oyun ve etkinlik alanları barındıran bir bahçeye sahip olacağız” dedi. Uslu konuşmasının sonunda kermesi düzenleyen Okul Aile Birliği’ne ve desteklerini esirgemeyen tüm velilere teşekkür etti.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10