Akademinin son konukları Tan ve Turşucu olacak

8 Nisan’da başlayan Siyaset Akademisi Eğitim Programı yarın sona erecek. Akademinin son konukları Siyaset Akademisi Koordinatörü Hamdi Turşucu ve TV8 Ankara Temsilcisi Erkan Tan olacak.

Çerkezköy 25.05.2012 20:41:00 0
Akademinin son konukları Tan ve Turşucu olacak

Çerkezköy Haber - Siyaset Akademisi’nin bu yıl ilk kez Çerkezköy’de düzenlenen ve 8 Nisan’da başlayan ‘Lider Ülke Türkiye-3’ konulu dördüncü eğitim programının son hafta eğitimleri yarın gerçekleştirilecek.

 

KENTLEŞME VE KENT SORUNLARINI ANLATACAK

 

Akademinin son konukları Siyaset Akademisi Koordinatörü Hamdi Turşucu ve TV8 Ankara Temsilcisi Erkan Tan olacak. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek olan eğitim saat 13.00’da başlayacak. Siyaset Akademisi Eğitim programında ilk olarak Siyaset Akademisi Koordinatörü Hamdi Turşucu “Kentleşme, Kent Sosyolojisi ve Türkiye’de Kentleşme Sorunları” konulu sunum yapacak.

 

İLETİŞİM VE BEDEN DİLİ

 

Siyaset Akademisinin ikinci dersi de saat 14.30’da başlayacak. Programa konuşmacı olarak katılacak olan TV 8 Ankara Temsilcisi Erkan Tan, akademi üyelerine iletişim ve beden dilini anlatacak. 8 Nisan’da başlayan eğitimlerin 27 Mayıs Pazar günü sona ereceğini belirten AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, Haziran ayının ilk haftasında sınav yapılacağını ve sınavda ilk 3’e girenlere Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından başarı belgesi verileceğini söyledi. Siyasal konularda kişilerin bilinçlenmesini sağlamak amacıyla düzenlenen Siyaset Akademisi’nin bu yıl ilk kez Çerkezköy’de düzenlendiğini hatırlatan Demirbağ, katılımın yüksek olmasının da kendileri için mutluluk verici olduğunu söyledi.

 

Haber / Sevim BOZKURT
  


0282 726 91 91
0282 747 65 10