Oto tamircisinde yangın

Çorlu'da yeni Sanayi Sitesinde yer alan bir egzoz tamircisinde yangın çıktı. Yangında tamire getirilen bir otomobil de kullanılamaz hale geldi.”

Çorlu 25.05.2012 20:45:00 0
Oto tamircisinde yangın
 Çerkezköy Haber - Çorlu'da yeni Sanayi Sitesinde yer alan bir egzoz tamircisinde yangın çıktı. Yangında tamire getirilen bir otomobil de kullanılamaz hale geldi
OTOMOBİL KULLANILAMAZ HALE GELDİ

Edinilen bilgilere göre olay Çorlu Yeni Sanayi Sitesinde yer alan bir egzoz tamircisinde meydana geldi. Tamir için bırakılan 59 UV 733 plakalı otomobilin egzoz tamiri yapıldığı sırada iş yerinde yangın çıktı. İş yerinden yükselen dumanları gören çevre sakinlerinin haber vermesi üzerine olay yerine gelen Çorlu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri yangına hemen müdahale etti. Çorlu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri 2 itfaiye aracı ile yangına müdahale ederken Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin de güvenlik tedbiri aldığı olayda TREDAŞ ekipleri de hazır bekletildi. İtfaiye ekiplerinin yaptıkları ilk incelemede yangının otomobile egzoz tamiri yapıldığı sırada çıkmış olabileceği kaydedildi. Yangın sonrası tamirhanede bulunan otomobil kullanılamaz hale geldi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı. 


0282 726 91 91
0282 747 65 10