Polisten ‘korsan’ operasyonu

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Büro Amirliği ekiplerinin ilçe merkezinde ve Kapaklı’da düzenlediği operasyonlarda binlerce bandrolsüz korsan CD, DVD ve bilgisayar oyunu ele geçirildi.

Çerkezköy 25.05.2012 20:48:00 0
Polisten ‘korsan’ operasyonu

 Çerkezköy Haber - Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Büro ekipleri, uzun zamandır takip altına aldıkları CD ve DVD satışı yapan dükkânlara yönelik çalışma başlattı.

 

KORSAN CD VE DVD ELE GEÇİRİLDİ

 

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Büro ekipleri, uzun zamandır takip altına aldıkları CD ve DVD satışı yapan dükkânlara yönelik operasyon düzenledi. Emniyet Müdürlüğü'ne gelen şikâyetleri de değerlendiren ekipler, bandrolsüz, korsan müzik, film CD, bilgisayar oyunu ve DVD satışı yapan dükkânların depolarını tek tek belirledi. Çerkezköy ve Kapaklı’da farklı işyerlerine eş zamanlı olarak yapılan operasyonlarda çuvallar dolusu kaçak CD ve DVD ele geçirildi. Operasyonlarda bandrolsüz-korsan 1673 adet CD ve DVD ele geçirildiği belirtildi. Konuyla ilgili olarak gözaltına alınan şahıslar ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. 

 

Haber / Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10