Ciravoğlu, başkanlığa yeniden aday

CHP Edirne İl Başkanı Şükrü Ciravoğlu, hafta sonu yapılacak il kongresinde başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

Bölgede Gündem 25.05.2012 20:56:00 0
Ciravoğlu, başkanlığa yeniden aday

 Çerkezköy Haber - CHP Edirne İl Başkanı Şükrü Ciravoğlu il binasında düzenlediği basın toplantısında, 27 Mayıs Pazar Günü Mimar Sinan Spor Salonu'nda partilerinin il kongresini yapacaklarını belirtti.

 

ÖZGÜR, ÜRETKEN ÖRGÜT TEMEL İLKEMİZDİR”

 

Kongreye, CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce'nin konuşmacı olarak katılacağını belirten Ciravoğlu, bu süreçlerin partileri açısından çok önemli olduğunu bildirdi. CHP'nin Türkiye'de demokrasinin ve özgürlüklerin savunucusu olduğunu ileri süren Ciravoğlu, “Gücünü üyelerinden ve halkından alan bir örgütün önünde hiçbir güç duramaz. Özgür birey, birlikçi, bütünlükçü, üretken, yöneten örgüt temel ilkemizdir. CHP bu ülkede demokrasinin ve özgürlüklerin savunucusu olmuştur. Bu nedenledir ki parti üyelerimiz ve delegelerimiz bireysel özgürlüklerin savunucusu olmuştur. Üyesinin, delegesinin özgür iradesine ipotek koyan yönetimler ve yöneticiler yok olmaya mahkumdur. Üyesinin ve delegesinin özgür iradesine saygı duyan ve bunu daima ön planda tutan CHP 89 yıllık geçmişiyle dimdik ayaktadır. Biz gücümüzü, partimize olan inancımızdan, üyelerimizin ve örgütlerimizin desteğinden alıyoruz."

 

ADAYLIĞINI AÇIKLADI

 

Ciravoğlu, il başkanlığına yeniden aday olduğunu açıkladı. Toplantıya, CHP Edirne Milletvekili Recep Gürkan ve partililer katıldı.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10