Hedef: Marka şehir

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Kambur, AK Partili Tekirdağ Belediye Meclis Üyeleri ile toplantı yaptı.

Tekirdağ 27.05.2012 18:24:00 0
Hedef: Marka şehir

 Çerkezköy Haber - AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Kambur, AK Partili Tekirdağ Belediye Meclis Üyeleri ile toplantı yaptı. Toplantıda konuşan Ahmet Kambur, Büyükşehir olma yolunda ilerleyen Tekirdağ’da gündemlerinin yerel yönetimler olduğunu belirterek, yeni dönem çalışma prensipleri ve metotları konusunda düşüncelerini meclis üyeleri ile paylaştı ve meclis üyelerinden gündemdeki son konularla ilgili bilgi aldı.

“İHTİYACI BİR KEZ DAHA ORTAYA KOYDU”

Toplantıda, Tekirdağ’da yerel yönetim anlamında yaşanan sıkıntıların AK Parti Belediyeciliğine olan ihtiyacı bir kez daha ortaya koyduğu ifade edildi. Önümüzdeki dönem Tekirdağ’da AK Partili Büyükşehir Belediyesi ile Marka Şehirler oluşturmaya devam edeceklerini belirten AK Parti İl Başkanı Ahmet Kambur,    Türkiye yerel yönetimlerde hizmetin, çalışmanın ne olduğunu AK Parti ile görmüştür. İnsan merkezli, hizmet odaklı, kaliteli, zamanında, etkin ve verimli hizmet sunma anlayışı AK Parti ile zirve yapmıştır. AK Parti olarak yerel dinamiklerin harekete geçirilerek, yerel toplulukların ekonomik, sosyal, kültürel ve siyasal alanda sürdürülebilir kalkınma ilkelerine uygun olarak gelişimini sağlamayı hedefliyoruz” dedi.

HEDEF MARKA ŞEHİR OLUŞTURMAK

Tekirdağ Belediyesi’nin yaptığı olumlu işler için bundan sonra da destek vermeye devam edeceklerini belirten Kambur “Ancak Tekirdağ Belediyesi yanlış ve hatalı uygulamalarının karşısından AK Parti’yi bulacaktır” diye konuştu. Yeni bir dönemin başladığını ifade eden Kambur, “Hedefimiz, marka şehirleri oluşturmak için Tekirdağ’da Ak Partili bir Büyükşehir Belediyesi ile hizmet etmektir” dedi. 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10