KAPAKLI GENÇLİK ŞAMPİYONLUĞU BEŞ GOLLE KAZANDI

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları tarafından düzenlenen Halı Saha Futbol Turnuvası oynanan final karşılaşmasının ardından sona erdi. Demokrat Gençlik Futbol Takımı’nın

Çerkezköy 28.05.2012 20:48:00 0
KAPAKLI GENÇLİK ŞAMPİYONLUĞU BEŞ GOLLE KAZANDI

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Halı Saha Futbol Turnuvasında şampiyonluğu Kapaklı Gençlikspor kazandı

 

4 TAKIM MÜCADELE ETTİ

 

Atıcı Spor Kompleksi’nde bir süredir devam eden Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Halı Saha Futbol Turnuvası oynanan final karşılaşmaları ile tamamlandı. Bu yıl dördüncüsü düzenlenen futbol turnuvasında Genç Vartolular Futbol Takımı, Kapaklı CHP Futbol Takımı, Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Futbol Takımı ve Demokrat Gençlik Futbol Takımı şampiyonluk mücadelesi verdi.

 

ÇOK SAYIDA DAVETLİ KATILDI

 

Final müsabakalarını Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ 2.Sıra Milletvekili Adayı Dr.Candan Yüceer, İl Genel Meclis Başkan Vekili Sami İkizler, Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Metin Dönmez ile İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Kapaklı Belde Başkanı Kenan Seçkin ile Belde yönetim kurulu üyeleri, Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Başkanı Salih Uğur Alver İlçe Gençlik Kolları Yönetim kurulu ile çok sayıda davetli katıldı.

 

ÜÇÜNCÜLÜK KARŞILAŞMASI OYNADI

 

Turnuvasının üçüncülük dördüncülük karşılaşmasında Demokrat Gençlik Futbol Takımı Çerkezköy Gençlikspor Futbol Takımı ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmaya her iki ekipte etkili başladı. İlerleyen dakikalarda rakip kalede etkili bir oyun ortaya koyan Demokrat Gençlik Futbol Takımı bulduğu golle öne geçti. Üstünlüğünü devam ettiren Demokrat Gençlikspor Futbol Takımı rakip kaleyi ablukaya alarak farkı artırmayı bildi. Çerkezköy İlçe Gençlik Futbol Takımı istediği gol ve golleri bulmakta zorlandı.

 

FARK AÇILDI

 

Karşılaşmanın ilerleyen dakikaları büyük çekişmeye sahne olurken, Çerkezköy Gençlik Futbol Takımı bulduğu golle ümitlendi. Kalesinde gördüğü golün ardından çabuk toparlanan Demokrat Gençlikspor Futbol Takımı arka arkaya goller bularak ilk devrenin son dakikalarında farkı artırmayı bildi. Çerkezköy Gençlikspor Futbol Takımı ise bu dakikalarda oyun disiplininden koptu.

 

ÜÇÜNCÜ TAMAMLADI

 

Karşılaşmanın ikinci devresinde de Demokrat Gençlikspor Futbol Takımının üstünlüğü oldu.

 

Bulduğu moral ile pozisyon bulmaya devam eden Demokrat Gençlikspor Futbol Takımı bulduğu golle farkı beşe çıkardı. Karşılaşmada beş farklı önde olan Demokrat Gençlikspor Futbol Takımı kontrollü bir oyun sergiledi. Farkı indirmek için mücadelesini sürdüren Çerkezköy Gençlikspor Futbol Takımı karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol bulamadı. Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan gol sesi çıkmayınca karşılaşma Demokrat Gençlikspor Futbol Takımı’nın 9-4’lük üstünlüğü ile sona erdi. Bu skorla birlikte Demokrat Gençlikspor Futbol Takımı turnuvayı üçüncü olarak tamamladı.

 
 
 
 

KAPAKLI GENÇLİK ÖNE GEÇTİ

 

Final karşılaşmasında ise Kapaklı Gençlikspor Futbol Takımı ile Genç Vartolular Futbol Takımı karşı karşıya geldi. Karşılaşmaya iyi başlayan Kapaklı Gençlikspor Futbol Takımı rakibi karşısında rakip kalede etkili ataklar geliştirdi. Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında bir gol bulan Kapaklı Gençlikspor Futbol Takımı öne geçti. Gelen golle birlikte Kapaklı Gençlikspor Futbol Takımı oyuncuları büyük sevinç yaşadı. Rakibi karşısında kalesinde golü gören Genç Vartolular Futbol Takımı ilerleyen dakikalarda beraberlik golünü aradı. Ancak savunmada hata yapmayan Kapaklı Gençlikspor Genç Vartolular Futbol Takımı ileri uç elemanlarına gol fırsatı tanımadı.

 

İLK DEVREDEN İKİ GOL ÇIKTI

 

Rakibinin beraberlik golü için geliştirdiği ataklarda farkı ikiye çıkarmaya çalışan Kapaklı Gençlikspor Futbol Takımı ilerleyen dakikalarda farkı ikiye çıkardı. Gelen golle birlikte rahatlayan Kapaklı Gençlikspor Futbol Takımı kalan dakikalarda kontrollü bir oyun sergiledi. Karşılaşmanın ilk devresinin son dakikalarında bulacağı golle avantaj yakalamaya çalışan Genç Vartolular Futbol Takımı istediğini elde edemedi. Karşılaşmanın ilk devresi Kapaklı Gençlikspor’un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.

 

KAPAKLI GENÇLİKSPOR ŞAMPİYON

 

Karşılaşmanın ilk devresini iki farklı önde tamamlayan Kapaklı Gençlikspor ikinci devre de fark mücadelesi verirken, Genç Vartolular Futbol Takımı ise ilk devreye nazaran ikinci devre etkili bir oyun ortaya koydu. Rakibi karşısında çok rahat bir oyun ortaya koyan Kapaklı Gençlikspor Futbol Takımı ilerleyen dakikalarda bir gol daha bularak farkı üçe çıkardı. Oyun disiplininden kopan rakibi karşısında sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi abluka altına alan Kapaklı Gençlikspor Futbol Takımı kalan dakikalarda fark mücadelesi verdi. Karşılaşmanın kalan dakikalarında rakip kalede etkili oyununu sürdüren Kapaklı Gençlikspor Futbol Takımı şık bir golle farkı dörde çıkardı. Farka gitmeye devam eden Kapaklı Gençlikspor Futbol Takımı karşısında Genç Vartolular Futbol Takımı varlık gösteremedi. Kalan dakikalarda bir gol daha bulmayı başaran Kapaklı Gençlikspor Futbol Takımı karşılaşmadan 5-0’lık skor ile galip ayrılmasını bildi. Bu sonucun ardından Kapaklı Gençlikspor iki yıldır olduğu bu yıl şampiyonluğunu ilan etti.

 

“TEŞEKKÜR EDİYORUM”

 

Müsabakanın sona ermesinin ardından kupa törenine geçildi. Bu tür turnuvalarda dostluk ve kardeşliğin ön plana çıktığını belirten CHP İlçe Teşkilatı Başkanı Metin Dönmez, turnaya katılan takımlara ve katkısı olan herkese teşekkür etti. Futbolu oynamasını ve izlemesini sevdiğini belirten Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Dr.Candan Yüceer” İstanbul’da oturduğumuz zaman Fenerbahçe’nin eski milli futbolcusu Tarık Düşgün ile birlikte aynı mahallede çok futbol oynadık. Gerçekten futbol oynamasını ve izlemesini çok seviyorum. Bu gün sizler burada oynarken o heyecanı yaşadım. Bu turnuvaya katılan bütün takımlara teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

DERECEYE GİRENLERE KUPA VERİLDİ

 

Turnuvanın en golcü ismi olan Genç Vartolular Futbol Takımı oyuncusu Gökhan Arslan ödülünü komite yetkililerinden aldı. Turnuvada üçüncülüğü elde eden Demokrat Gençlikspor Futbol Takımına ödülünü Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı Belde Teşkilatı Başkanı Kenan Seçkin verirken, turnuvada ikinci olan Genç Vartolular Futbol Takımına ise ödülünü ise CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Salih Uğur Alver takdim etti. Şampiyon ekip Kapaklı Gençlikspor ise kupasını Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Adayı Dr.Candan Yüceer’in elinden aldı.

 
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10