ÇOLAKOĞLU’NDAN SİMÜLATÖRLÜ EHLİYET KURSU

Çerkezköy’de Özel Çolakoğlu Sürücü Kursu bir ilke imza attı. Kurs, ehliyet almak için müracaat eden kursiyerlere, sınav öncesi eğitimi simülasyon aracı ile veriyor. Simülatörün gerçek ar

Çerkezköy 28.05.2012 21:35:00 0
ÇOLAKOĞLU’NDAN SİMÜLATÖRLÜ EHLİYET KURSU

Çerkezköy Haber – Çerkezköy’de kursiyerlere simülasyonlu eğitim verilmeye başlandı.

 

“SINAV ÖNCESİ DİREKSİYONU GELİŞTİRİYORLAR”

 

Bu konuda bir ilke imza atan Özel Çolakoğlu Sürücü Kursu, kursiyerlerine simülasyon aracı ile sınav öncesi eğitim veriyor. Simülatör gerçek araçlardaki gibi kornası, emniyet kemeri ve el freni ile öğrenmede bütünlük sağlıyor. Çerkezköy’de uzun yıllardır eğitim kadrosu ile hizmet veren Özel Çolakoğlu Sürücü Kursu, özel direksiyon eğitiminin yanı sıra Çerkezköy’de ilke imza atarak eğitimlerini özel simülatör desteğiyle vermeye başladı. Çolakoğlu Sürücü Kursu kurucu temsilcisi Mete Koçak yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Çerkezköy’de ilk defa tamamen gerçek araba hissi veren ve kullanım hatalarınızı önceden tespit etmenize yarayan bu özel cihaz ile artık kursiyerlerimiz oyun oynar gibi araç kullanacak. Kursiyerlerimiz bu şekilde tamamen sanal bir şehirde üstelik akan trafikte direksiyonlarını geliştirecekler.”

 

USTA ÖĞRETİCİLER YARDIMCI OLACAK

 

Usta öğreticilerin yardımcı olacağı simülatörlü eğitim sisteminde kursiyerlerin debriyaj, fren ve gaz pedal antrenmanını yapma imkânı bulacağını ifade eden Mete Koçak, bu sayede kursiyerlerin sınav öncesi hatalarını, aracın koltuğuna oturmadan önce görme şansı yakaladığına dikkat çekti. Koçak konuşmasını şöyle tamamladı: “Simülatör ile çalışan öğrencilerimiz araçla yapılan derslerde fazla zorlanmıyor. Dolayısıyla ilk dersten itibaren öğrenmeye daha çabuk yoğunlaşıyorlar. Gerçek araçlardaki gibi kornası, emniyet kemeri ve el freni ile öğrenmek ham eğitimde bütünlük sağlıyor hem kalıcı oluyor.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10