ÜNVANI DEĞİŞEN PERSONELLER İÇİN TÖREN DÜZENLENDİ

Çerkezköy Haber - Trakya Üniversitesi'nde (TÜ) akademik unvanı değişen 117 personel için tören düzenlendi.

Bölgede Gündem 31.05.2012 20:40:00 0
ÜNVANI DEĞİŞEN PERSONELLER İÇİN TÖREN DÜZENLENDİ

Çerkezköy Haber - Trakya Üniversitesi'nde (TÜ) akademik unvanı değişen 117 personel için tören düzenlendi.

 

KENTE BÜYÜK KATKILAR SAĞLIYOR

 

Balkan Kongre Merkezi'nde düzenlenen törende konuşan Edirne Valisi Gökhan Sözer, Trakya Üniversitesi'nin kente büyük katkılar sağladığını belirtti. Akademik çalışmalara emek veren öğretim üyelerine teşekkür eden Vali Sözer, "Bugün bir akademik törenle birlikteyiz. Bilime ve akademik çalışmalara emek ve katkı sağlayan kişilere rütbeleri verilecek. Ben akademik unvanı yükselen tüm öğretim üyelerini tebrik ediyor, kendilerine başarılar diliyorum" dedi.

 

1429 AKADEMİK PERSONEL BULUNUYOR

 
TÜ Rektörü Prof. Dr. Enver Duran da Türkiye'de her 5 öğrenciden birinin üniversitelerine birinci tercih yaparak geldiğini belirtti. Üniversitelerinde 1429 akademik personel bulunduğunu ifade eden Duran, bugün bu personellerden 117'sinin akademik unvanının yükseleceğini söyledi.
 

TEŞEKKÜR BELGESİ VERİLDİ

 

Üniversitelerindeki eğitim sistemi, alınan başarılı sonuçlar, yeni açılan fakülteler ve yapılan yatırımlar hakkında bilgi veren Duran, eğitime katkı veren herkese teşekkür etti. Konuşmaların sonunda akademik unvanı değişen 117 personel cübbelerini giyerek teşekkür belgelerini aldı. Törende ayrıca üniversiteden emekli olan 23 personele de teşekkür plaketleri verildi.

 
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10