Başkan, çalışmaları yerinde denetledi

Çerkezköy Haber - Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, beraberinde Başkan Yardımcıları Eyüp Yiğiter, Mehmet Özen, Haldun Güler ve Sinan Çetiz ile birlikte, devam eden altyapı ve yol çalÄ?

Tekirdağ 5.06.2012 08:00:00 0
Başkan, çalışmaları yerinde denetledi
Çerkezköy Haber - Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, beraberinde Başkan Yardımcıları Eyüp Yiğiter, Mehmet Özen, Haldun Güler ve Sinan Çetiz ile birlikte, devam eden altyapı ve yol çalışmalarını yerinde takip etti.
ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
İlk olarak Ertuğrul Mahallesi’ndeki su borusu değişimi çalışmalarını inceleyen ve bilgi alan Dalgıç, esnaflarla da sohbet etti. Sağlığa zararlı olan ve 40 yıldan bu yana değiştirilmeyen asbest boruların yenilenmesine devam ettiklerini belirten Dalgıç, yapılacaklar konusunda da talimatlar verdi. Festival alanında da incelemelerde bulunan Başkan Dalgıç, daha sonra Papatya sitesi önündeki altyapı çalışmalarını inceledi ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.
“YAKINDAN TAKİP EDİYORUM”
Şehre ve vatandaşlara en iyi hizmeti verebilmek için çalışmaları yakından takip ettiğini belirten “Şehrin muhtelif yerlerinde devam eden altyapı çalışmalarımız ile ilgili incelemelerde bulunduk. Çalışmaların gayet iyi ve hızlı gittiğini gördük. Özellikle şuan Ertuğrul Mahallesi’nde devam eden altyapı çalışmalarımızda önemli mesafe kat ettik. 40 yıldan bu yana değiştirilmeyen asbest su borularını yenileriyle değiştiriyoruz. En önemli yaşam kaynağı su konusunda çok hassasız. Altyapı ve yol çalışmalarımıza belirli bir program dahilinde devam edeceğiz” dedi.

0282 726 91 91
0282 747 65 10