TREDAŞ elektrikteki sıkıntıları bitirme sözü verdi

TREDAŞ Genel Müdürü Yusuf Baykan, il, ilçe ve belde belediyelerin elektrik sıkıntılarını yerinde görmek ve çözmek amacıyla Tekirdağ’a geldi. Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda ba

Tekirdağ 7.06.2012 10:20:00 0
TREDAŞ elektrikteki sıkıntıları bitirme sözü verdi
Çerkezköy Haber - Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantıya Tekirdağ il, ilçe be belde belediye başkanları katıldı. Toplantıdan sonra basın mensuplarının karşısına çıkan TREDAŞ Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Erdoğan “5 aylık süre içerisinde çeşitli illerde birçok belediye başkanımızla toplantılar yaptık. Buradaki yatırımları, şikâyetleri ve bizden beklediklerini anlattılar. Ayrıca özel olarak basın mensuplarımızla da geniş bir toplantı yapacağız” dedi.
TEKİRDAĞ’A YAKIŞIR BİR AYDINLATMA OLACAK
Toplantıya katılan TREDAŞ Genel Müdürü Yusuf Baykan yaptığı konuşmada “İlk başlarda toplantılar yapamadık çünkü henüz yeni bir oluşum olduğumuzdan Belediye başkanlarımızın ve sizlerin karşısına biraz hazırlıklı çıkmak istedik. Elbette ki bazı sıkıntılar var ve biz bunları çözeceğiz” dedi. TREDAŞ Genel Müdürü Yusuf Baykan’a Muratlı Caddesindeki aydınlatma sıkıntılarının sorulması üzerine ise Baykan “Muratlı Caddesi pırıl pırıl yapılmış bir yer. O konuda TREDAŞ’ın onay yetkisi alındı. Zamanında onaylandı fakat devir sonrasında tekrar onaya gitti ve tekrar onaylandı. Biz artık Muratlı Caddesi’ndeki sorunu kendi kişisel sorunumuz olarak takip ediyoruz. Şu anda top Ankara’da. Biz sadece bu caddede değil elektrik verdiğimiz tüm yerlerde yönetmeliğe uygun şekilde bir çalışma yapmak istiyoruz. Bu yüzden sokak ampulleri toplandı. Fakat kış girmeden biz 2012’nin Tekirdağ’ına yakışır bir ışıklandırma yapacağız” dedi.
ÇERKEZKÖY’DEKİ ALTYAPI ÇALIŞMASI TAMAMLANACAK
TREDAŞ Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Erdoğan’a bir basın mensubunun Çerkezköy’deki elektrik direklerinin yeraltına alınması çalışmalarının yarıda kaldığını ve bunun ne zaman devam edeceğini sorması üzerine Erdoğan, “Çerkezköy yeraltı çalışmaları bu sene başlıyor. İhalesi tamamlandı. Bu ay içerisinde başlamayı planlıyoruz” dedi.
ÖZTRAK CADDESİ’NE ÖNCELİK VERİLİYOR
TREDAŞ olarak Tekirdağ ve ilçelerine 24 milyon TL’lik yatırım yapacaklarını ifade eden Erdoğan “Özellikle Çerkezköy’de bulunan Öztrak Caddesi’ne öncelik vermiş durumdayız. Hedefimiz bu ay içerisinde çalışmalara başlamak” dedi. Basın açıklamasının ardından Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yemek Salonu’nda yemek verildi.
 Haber / Bahtiyar ŞENLİK

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10