MHP’de görev dağılımı

Mayıs ayı sonunda yapılan olağan kongrede MHP İl Başkanlığına seçilen Enez Kaplan ve yönetim kurulu üyeleri görev dağılımı yaptı. İl Başkanı Enez Kaplan, görev dağılımının ar

Tekirdağ 8.06.2012 09:36:00 0
MHP’de görev dağılımı
Çerkezköy Haber - 27 Mayıs Pazar günü yapılan olağan kongrede MHP İl Başkanlığına seçilen Enez Kaplan ve yönetim kurulu üyeleri görev dağılımı yaptı.
HERKESİ KUCAKLAMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ
Başkan vekilliğine ve medya ilişkilerden sorumlu başkan yardımcılığına Muzaffer Destereci, Hukuk işlerinden sorumlu başkan yardımcılığına Avukat Murat Öztürk, Teşkilatlardan sorumlu başkan yardımcılığına Mahmut Topaloğlu, Genel Sekreterliğe Erol Akata, İl muhasipliğine Üzeyir Can, Ar-Ge’den sorumlu başkan yardımcılığına Mustafa Aydın, Kadın kollarından sorumlu başkan yardımcılığına Mülayim Çınar, Esnaf odaları ve resmi kurumlardan sorumlu başkan yardımcılığına Metin Dönmez seçildi. Diğer yönetim kurulu üyeleri de oluşturulan komisyonlarda görevlendirildi. İl Başkanı Enez Kaplan, görev dağılımının ardından MHP olarak birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalara başladıklarını ve yeni bir sayfa açarak herkesi kucaklamak için gece gündüz çalışacaklarını söyledi.


0282 726 91 91
0282 747 65 10