Kursiyerlerin eserleri görücüye çıktı

Çerkezköy Haber - Çorlu Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde yıl boyunca düzenlenen kurslara katılarak eğitim alan kursiyerlerin öğreticileri nezaretinde hazırladıkları eserlerden oluşan yılsonu sergisi açÄ

Çorlu 11.06.2012 22:10:00 0
Kursiyerlerin eserleri görücüye çıktı
Çerkezköy Haber - Çorlu Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde yıl boyunca düzenlenen kurslara katılarak eğitim alan kursiyerlerin öğreticileri nezaretinde hazırladıkları eserlerden oluşan yılsonu sergisi açıldı. Yeni Halk Eğitim Merkezi Salonu’nda düzenlenen sergide, kursiyerlerin yıl boyunca katıldıkları takı tasarım, çinicilik, mefruşat, kurdele nakışı, giyim, biçki - dikiş, makine nakışı, el sanatları, ahşap boyama, mis sabunu yapımı, kitre Bebek ve resim kurslarında öğreticilerinin nezaretinde gerçekleştirdikleri çalışmalarda ortaya çıkan eserler sergilendi.
Sergi açılışında konuşan ve Çorlu Halk Eğitimi Merkezinin çalışmaları hakkında bilgiler veren merkez müdürü Rıdvan Armağan, okuma - yazma kurslarına ağırlık verdiklerini ve okuma yazma bilmeyen yüzlerce kursiyerin okur - yazar olarak kurslardan mezun edildiğini belirtti.
KURDELEYİ PROTOKOL EŞLERİ KESTİ
Halk Eğitimi Merkezi'nin kurs ve kursiyer sayısını her geçen gün daha da arttırdığını ifade eden Armağan, “Kurslara ilgi gösteren vatandaşlarımıza, kurslarda görev alan öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Kursiyerlerimizin bir yıllık emekleri ile hazırladıkları ürünleri halkımızın beğenisine sunuyoruz" dedi. Serginin açılış kurdelesini Çorlu Kaymakamı Ali Dursun'un eşi Mine Dursun, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'ın eşi Sevinç Baysan, Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü'nün eşi Elçin Köprülü ile Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Bağlar birlikte kestiler. Sergiye katılanlar, açılışın ardından stantları dolaşarak kursiyerlerin el emeği ürünleri incelediler. Sergiyi dolaşanlar, stantlarda yer alan ürünlerle ilgili de bilgiler aldılar.


0282 726 91 91
0282 747 65 10