Karaağaç Gençlikspor Barbarosspor’dan 9 gol yedi

2.Amatör Küme B Grubu’nda alt sıralarda bulunan Karaağaç Gençlikspor ligin 16.hafta karşılaşmasında deplasmanda Barbarosspor’a konuk oldu. Rakibi karşısında varlık gösteremeyen Karaağaç GenÃ?

Çerkezköy 12.06.2012 20:31:00 0
Karaağaç Gençlikspor Barbarosspor’dan 9 gol yedi

Barbarosspor kendi evinde konuk ettiği temsilcimiz Karaağaç Gençlikspor karşısında adeta şov yaptı.

 

BARBAROSSPOR ATAK BİR FUTBOL SERGİLEDİ

 

2.Amatör Küme A ve B grubu müsabakaları hafta sonu oynanan karşılaşmalarla tamamlandı. B grubunda mücadele eden Karaağaç Gençlikspor deplasmanda Barbarosspor’a konuk oldu.

 

Barbarosspor Karaağaç Gençlikspor karşılaşması 13 Kasım Sahası’nda Pazar günü saat 15.00’de başladı. Karşılaşmanın başlaması ile birlikte Barbarosspor rakip yer alana oyunu yıktı. Karaağaç Gençlikspor ise Barbarosspor’a karşılık vermekte zorlandı.

 

BARBAROSSPOR OYUNU İSTEDİĞİ GİBİ YÖNLENDİRDİ

 

Yoğunlaşan Barbarosspor karşısında Karaağaç Gençlikspor savunması kendi yarı alanından çıkmakta zorlandı. Barbarosspor ilk dakikalarda bulduğu gol ile öne geçti. Öne geçen Barbarosspor ikinci gol için ataklarını sıklaştırdı. Temsilcimiz Karaağaç Gençlikspor karşılaşmada istediği oyunu sahneleyemedi. Barbarosspor ikinci golünü geliştirdiği organize atak sonrasında buldu. 2-0 öne geçen Barbarosspor karşılaşmada iyice rahatladı. Karaağaç Gençlikspor üst üste gelen Barbarosspor gollerinin ardından oyun disiplininden tamamen koptu. Bunu değerlendirmek isteyen Barbarosspor oyunu tamamen rakip yer alana yıktı.

 

KARAAĞAÇ GENÇLİKSPOR SAVUNMASINDAN ÇIKMADA ZORLANDI

 

Karaağaç Gençlikspor karşılaşmanın ilk devresinde bir gol bulup aradaki farkı indirmeye çalışmak istedi. Sadece kontra ataklarla gol aramaya çalışan Karaağaç Gençlikspor pozisyon bulamadı. Oyun tamamen Barbarosspor’un istediği gibi yönlendi. Barbarosspor yoğunlaşan ataklarının sonuncunda üçüncü golüne ulaştı. Taraftarlarının da desteği ve tezahüratları ile birlikte Barbarosspor farka gitmek istedi. Karaağaç Gençlikspor ise oyunda dengeyi sağlamaya çalıştı. Oyundan düşmek istemeyen Karaağaç Gençlikspor Barbarosspor defansını geçmeyi başaramadı.

 

BARBAROSSPOR GOLLERİNE DEVAM ETTİ

 

İlk devrenin son bölümlerine doğru Barbarosspor bir gol daha bularak farkı dörde çıkardı. Barbarosspor farkın iyice açılması ile birlikte göze hoş gelen bir futbol sergilemeye devam etti. Karaağaç Gençlikspor ilk devre sona ermeden en azından bir gol için geliştirdiği ataklardan başarı sağlayamayınca Barbarosspor bir gol daha bularak karşılaşmada 5-0'lık skoru yakaladı. Karşılaşmanın ilk devresinde başka gol olmayınca ilk devre Barbarosspor’un 5-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

 

GOL YAĞMURU İKİNCİ, DEVREDE DEVAM ETTİ

 

İkinci yarının başlaması ile birlikte ev sahibi ekip Barbarosspor etkinliğini yine devam ettirdi. Karaağaç Gençlikspor ise ikinci devrede de tutuk bir oyun sergiledi. Barbarosspor'un ilk devrede etkili oyununu ikinci devrede de sürdürmesi sonucu gollerde ikinci devre devam etti. Sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi abluka altına almayı bilen ve çok rahat bir oyun ortaya koyan Barbarosspor geliştirdiği organize atakta altıncı golüne ulaştı. Oyun disiplininden kopan rakibi karşısında gol aramaya devam eden Barbarosspor golden iki dakika sonra yedinci golünü buldu.

 

FARKLI MAĞLUP AYRILDI

 

Oyunu rakibine tamamen kabul ettiren Barbarosspor temsilcimiz Karaağaç Gençlikspor’un oyun kurmasına izin vermedi.Karaağaç Gençlikspor ilk devre olduğu gibi ikinci devrede de oyunda istediği futbolu ortaya koymakta zorlandı. Kontra ataklarla gol aramaya çalıştı. Ancak başarılı olamadı. Barbarosspor üst üste goller kazanarak aradaki farkı dokuza çıkardı. Karşılaşmanın kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada ev sahibi ekip Barbarosspor’un 9-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı. Karaağaç Gençlikspor bu mağlubiyet ile dokuz puanda kalırken, Barbarosspor ise puanını 16’ya yükseltti.

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10